alt

18. TKG programına Bulgaristan'dan katılan EDİS EMRE (arkada, ortada) T.C.Ekonomi Bakanı NİHAT ZEYBEKÇİ'nin (önde, ortada) 7 Şubat 2018  Çarşamba günü gerçekleşen başkent Sofya ziyaret programına eşlik etti.

Ekonomi Bakanımız Sayın Nihat Zeybekçi, 7 Şubat 2018 tarihinde Bulgaristan'a ziyarette bulunmuştur. Ziyaret sırasında, Başbakan Borisov, Ekonomi Bakanı Karanikolov ve Dışişleri Bakanı Zaharieva'yla heyetler halinde görüşmelerde bulunulmuştur. Ziyaret vesilesiyle iki ülke Ekonomi Bakanları, DEİK Başkanımız Sayın Nail Olpak'la birlikte, iki ülke işadamlarıyla da biraraya gelmişlerdir.

T.C. Sofya Büyükelçilliği'nin facebook sayfasında yayınlanan Ekonomi Bakanının Sofya'yı ziyaret haberine ait farklı fotoğraflara bu linkten ulaşmak mümkündür. 

Türkiye-Bulgaristan Yatırımclar Toplantısı nedeniyle  Sofya’da bulunan T.C. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, Bulgaristan Ekonomi Bakanı Emil Karanikolov ve DEİK Başkanı Nail Olpak’ın da aralarında bulunduğu heyete eşlik eden Türkiye ve Bulgaristan iş insanları arasında VES Ltd. Genel Müdürü ve 18. TKG üyesi EDİS EMRE de yer aldı. İki ülke ekonomisindeki fırsatlara ilişkin beklentilerin paylaşıldığı görüşmeler oldukça yapıcı ve verimli geçti.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Gaziantep, Şanlıurfa ve İstanbul'da düzenlenen 18. TKG programına Bulgaristan'dan katılan EDİS EMRE ayakkabı sektöründe faaliyet gösteren ve iki fabrikada üretim yapan VES şirketinin sahibi ve üst düzey yöneticisidir. Ayrıca; yatırım projeleri, inşaat ve enerji konularında danışmanlık hizmetleri sunan firmanın da kurucusudur. BULTİŞAD (Kuzeydoğu Bulgaristan Bulgar Türk Ticaret ve Sanayi Odası) Başkan Vekili  ve DTİK Bölge Temsilcisidir.

alt

18. TKG programına Batı Trakya'dan katılan GÜNER MUSTAFA (sağda) T.C. Başbakan Yardımcısı  HAKAN  ÇAVUŞOĞLU'nun (solda)  daveti ile 22-24 Ocak 2018 tarihlerinde başkent Ankara'ya gelen Gümülcine heyetinde yer aldı.

Gümülcine heyetini Çankaya Köşkündeki makam odasında kabul eden HAKAN ÇAVUŞOĞLU hemşehrileri için TBMM ziatretini de kapsayan yoğun bir bilgilendirme programı hazırlamıştı. 

alt

18. TKG üyesi GÜNER MUSTAFA Ankara'da bulunduğu sırada ANITKABİR'i de ziiyaret etti.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Gaziantep, Şanlıurfa ve İstanbul'da düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Gümülcine'den katılan  GÜNER MUSTAFA (GKIOUNER MOUSTAFA) madeni yağ sektöründe Petrol Ofisinin Yunanistan genel dağıtımcısıdır. Ayrıca odun sobaları, pelet sobalar ve elektrikli ısıtıcılar ithal ederek Yunanistan genelinde dağıtan şirket sahibidir. Gümülcine Ticaret Odası üyesidir.