alt

4. TKG programına KKTC'den katılan LEVENT ÖZERDAĞ (sol başta) büyük kızının İngiltere'de üniversite eğitimine başladığı ilk günlerin heyecanını paylaşmak için, 2017 Eylülünün son haftasında, aile üyeleri ile birlikte tarihi Leicester kentindeki De Montfort Üniversitesi'nin kampüsünü ziyaret etti.

4. TKG üyesi LEVENT ÖZERDAĞ'ın ailesi ile birlikte gerçekleştiridği Leicester  ziyaretine ait farklı fotoğraflara arkadaşımızın facebook sayfasının bu linkinden ulaşmak mümkündür.

TOBB tarafından düzenlenen 4. TKG programına KKTC temsilcisi olarak katılan LEVENT ÖZERDAĞ  2015 yılında  Lefkoşa'da Doğa Parak Alışveriş Merkezi'ni açarak, perakende sektöründeki deneyimini yatırımcı boyutuna taşıyarak büyük bir başarıya imza atmıştı.

LEVENT ÖZERDAĞ tarafından  Doğa Park AVM'de  ünlü İtalya markası Segafredo Zanetti lisansıyla kafe açılması TKG web sayfamızda haber olarak yayınlanmaktadır. Başarı Öyküsü haberine  ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır. 

alt   

4. TKG programı heyet başkanı ŞARIK CİBO (sağda) 5 Şubat 2018 Pazartesi günü eşi ile birlikte İspanya'da ünlü İtalyan lokantası Pizzeria Roma'dan TKG Grubuna selam gönderdi.

alt

4. TKG programı heyet başkanıŞARIK CİBO (sol başta), eşi Vildan Cibo (soldan 2.) ile birlikte 23 Mart 2018'de yola  çıkarak, İsveç'in Malmö kentinde ve  Danimarka'nın başkenti Kopenhag'da yaşayan arkadaşlarını ve aile  dostlarını ziyaret etti. 

ŞARIK CİBO'nun İsveç ve Danimarka gezilerine ait fotoğraflara arkadaşımıızn facebook sayfasının linkinden ulaşmak mümkündür.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından  Ankara, Nevşehir, Kayseri ve İstanbul illerinde düzenlenen 4. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'nın heyet başkanlığı görevini üstlenen ŞARIK CİBO, Kosova'nın ağırlıklı olarak Türkçe konuşulan  Prizren şehrinde yaşamaktadır. İş elbiseleri ticareti, inşaat sektöründe faaliyet göstermektedir.  Asma tavan, bina iç dekorasyonu ve ,dış cephe kaplamaları ve dekorasyonları,  profil imalatları, UD,CD,UV alçıpan,dış fasadalar işleri yapmaktadır. Bu kapsamda gerekli malzemelerin üretimini de yapmaktadır. Ayrıca PROTEX  adlı şirketi ile, Arnavutluk'ta iş elbiseleri ve iş ayakkabıları üreten İtalyan kökenli Cofra şirketinin Kosova  bayisi olarak çalışmaktadır.