9. TKG programına Makedonya'dan katılan  ERDOAN DZELADIN  (ortada) 18 Aralık 2017 Pazartesi akşamı  Skopje Marriott Hotel'de düzenlenen "Kalite Ödülleri - 2017" töreninde,  Makedonya Cumhurbaşkanı GJORGE IVANOV (solda) ve  Makedonya Ticaret Odaları Birliği (MCC) Başkanı  DANELA ARSOVSKA'yı (sağda) TÜYAP  tarafından açılan fuarlara "onur konuğu" olarak davet etti.

Makedonya  Ticaret Odası tarafından ekonomiye katkı yapan firmaların başarıları değerlendirilerek her yıl çeşitli kategorilerde  "Kalite Ödülleri" veilmektedir.

2017 Kalite Ödülleri hakkında ayrıntılı bilgiye bu linkten ulaşılmaktadır.

Makedonya  Enformasyon Ajansı (MIA) web sayfasında yayınlanan kalite ödülleri töreninin fotoğraflı haberine bu linkten ulaşılmaktdır.

TOBB tarafından Ankara, Eskişehir, Bilecik, Sakarya ve İstanbul'da düzenlenen  9. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcısı ERDOAN DZELADINTÜYAP Makedonya ülke temsilcisi olarak görev yapmaktadır.