alt

19. TKG programına Kazakistan'dan katılan DİNMUKHAMMED ZİYATBEKOV  İzmir'de 01-04 Şubat 2018 tarihlerinde düzenlenen Agro Expo Tarım ve Hayvancılık Fuarına katılarak, çok sayıda firma ile işbirliği görüşmesi yaptı. 

İzmir Agro Expo 2018  Fuarında;  Tarım Teknolojileri, Seracılık, Tohum, Fidan, Gübre, Sulama Teknolojileri, Hayvancılık, Hayvan Sağlığı Teknolojileri konusudnaki son yenillikler sergilendi.
 

1-4 Şubat 2018 tarihlerinde Orion Fuarcılık ev sahipliğinde, Fuar İzmir Gaziemir alanında düzenlenenn 13. Agroexpo Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nın ana teması “Tarım 4.0” olarak belirlendi. Endüstri 4.0 ile birlikte gelen akıllı tarım teknolojilerini kapsayan Tarım 4.0, Türkiye tarım sektörüne en hızlı ve en doğru şekilde tanıtılması amacıyla, fuarın ana teması olarak işlendi. Fuar kapsamında gerçekleştirilecek projelerle ilgili yurtiçinden ve yurtdışından birçok önemli kurum ve kuruluşla işbirliği yapılarak konunun uzman isimleriyle beraber modern ve bilimsel teknikler tanıtıldı.

Agro Expo Fuarı ile ilgili ayrıntılı bilgilerre bu linkten  ulaşılmaktadır.
 
Yeni Asır Gazetesinde yayınllanan fuar açılış haberine bu linkten ulaşılmaktadır.
 
Agro Expo Fuarınna ilişkin farklı fotoğraflara ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır.
 
alt
 
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 19. TKG programı katılımcısı DİNMUKHAMMED ZİYATBEKOV  İzmir Agro Expo Fuarında tarım makinelerini yaknından inceledi ve üretici  firmalardan bilgi aldı.

alt

19. TKG üyesi DİNMUKHAMMED ZİYATBEKOV  (sağda) Agropo Expo Fuar ziyaretinden sonra arkadaşları İzmir Körfezi'nin sahilinde dinlendi. 

alt

TOBB  tarafından Ankara, Polatlı, Kocaeli, Gebze ve İstanbul'da düzenlenen 19. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcısı DİNMUKHAMMED ZİYATBEKOV inşaat sektöründe faaliyet gösteren, proje danışmanlığı hizmeti sağlayan ve inşaat malzemesi ticareti yapan, ayrıca turizm sektöründe faaliyet gösteren şirket sahibidir. Özellikle iş turizmine ağırlık vermektedir. Güney Kazakistan’da gelişmiş olan tarım sanayi sektörüne  yurt dışından teknoloji transferi ve finansal yatırım gelmesi için projeler gerçekleştirmektedir. Ek olarak, Kazakistan’da iş yapmak isteyen yabancı uyruklulara hukuki destek sağlayan firmada yöneticilik yapmaktadır.