alt

6. TKG programına Romanya'dan katılan SELDA İSMAİL,  Dominik Adası'nda çekimleri yapılan EXATLON- Romanya  adlı  yarışma programında tercüman olarak görev üstlendi.

alt

TOBB tarafından Ankara ve İstanbul'da düzenlenen 6. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'ına  Romanya'nın başkenti Bükreş'ten katılan SELDA İSMAİL  Romanya'da iş yapmak isteyen ve  yatırım yapan  Türk şirketlerine danışmanlık hizmeti vermekte, kamu düzenindeki yasal süreçleri izlemektedir.

SELDA İSMAİL Türkiye'de çok popüler olan  "Survivor"  yarışmasının Romanya  için yapılan çekimlerinde görev üstlendi.

alt

Ünlü yapımcı ACUN ILICALI tarafından çekilen EXATLON-Romanya yarışma programı ekibind egörev almak üzere, 07 Ocak 2018 Pazar günü Dominik Cumhuriyeti'ne giden 6. TKG üüyesi SELDA İSMAİL'e bu çok renkli görevinde başarılar diliyoruz. 

SELDA İSMAİL'in Dominik Adası fotoğraflarına arkadaşımızın faacebook sayfasına ait bu linkten ulaşmak mümkündür. 

alt

6. TKG programına Moldova  temsilcisi olarak katılan VALENTİNA UZUN  2018 yılının ilk günlerinde yakın arkadaşı ile birlikte  Küba Adası'nda tatil yaptı.

alt

Türkiye  Odalar ve Borsalar Birliği  tarafından düzenlenen  6. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Moldova'nın Gagavuz Yeri Özerk Cumhuriyeti'ni temsilen katılan VALENTİNA UZUN Azamet Grubun sahibir ve CEO olarak görev yapmaktadır. Restoran zincinin yanı sıra üzüm çekirdeginden soguk baskıda yağ ve un üretmektedir. Durum bugdayı ve üzüm cekirdeginden elde edilen  undan çok kaliteli ve lezzetli makarnalar üretmekte ve dünya piyasalarına pazarlamaktadır.

VALENTİNA UZUN'un Küba tatilinin farklı fotoğraflarına ulaşmak için değerli arkadaşımızın facebook sayfasına ait bu linklin ziyaret edilmesi önerilmektedir.