alt

12. TKG üyesi SÜREYYA İNAL Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası'nın 28 Kasım 2017 Salı günü düzenlediği seminerde Almanya'daki yatırım ortamı hakkında sunum yaptı.

"Almanya’da Yatırım" konulu program Çerkezköy TSO'nun  üyesi olduğu TD-IHK(Türk Alman Ticaret ve Sanayi Odası) desteği ile  28 Kasım 2017 Salı günü Oda'nın  salonunda düzenlenmiştir. 

Çerkezköy TSO web sayfasında yayınlanan habere ve farklı fotoğraflara bu linkten ulaşılmaktadır.

Çerkezköy TSO'nun facebook sayfasında yayınlanan seminer duyurusuna bu linkten ulaşılmaktadır.

alt

12. TKG programı katılımcıısı SÜREYYA İNAL TD-IHK -Türk Alman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi olarak uzun yıllardır görev yapmaktadır. TÜSİAD Danışmanı olarak da görev üstlenen, her iki ülkeyi de çok iyi bilen ve bilhassa Türkler için Almanya’daki yatırım ortamları hakkında tecrübe sahibi olan SÜREYYA İNAL  Almanya'nın başkenti Berlin'de "Yatırım Danışmanı ve Yeminli Mali Müşavir" olarak Türklere ve Almanlara hizmet sağlayan şirket sahibidir.

SÜREYYA İNAL yaptığı sunumda; Almanya ekonomisi, Almanya’da şirket türleri, Almanya’da vergilendirme, Türkiye-Almanya çifte vergilendirmenin engellenmesi, Almanya’da personel çalıştırma koşulları, Türkiye-Almanya sosyal güvenlik anlaşmaları ve yatırımcılar için oturma izinleri mevzuatı konu başlıklarında açıklamalar yapmış ve uygulmadan pratik örnekler vererek, katılımcıların sorularını yanıtlamıştır.

alt

TD-IHK web sayfasında yayınlanan seminer haberinin ayrıntılarına ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır.

Miliyet Gazetesinde yayınlanan haberin ayrıntılarına ve farklı fotoğraflara ulaşmak için bu linkin ziyaret ediilmesi gerekmektedir.

Çerkezköy Haber sitesinde yayınlanan  fotoğraflı habere bu llinkten ulaşılmaktadır.

Çerkezköy Bakış internet gazetesinde yayınlanan fotoğraflı habere ulaşmak için bu linkin tıkllanması yeterli olacaktır.

Çerkezköy Ekspres internet gazetesinde yayınlanan fotoğraflı habere ulaşmak için bu linkin tıklanması gerekmektedir.

Haberler Com sitesinde yayınlanan seminerin video görüntüsüne ulaşmak için bu linkin tıklanması gerekmektedir.

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 8-19 Mayıs 2011 tarihleri arasında Ankara, Karaman, Konya ve İstanbul illerinde düzenlenen 12. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Almanya'nın başkenti Berlin'den  katılan SÜREYYA İNAL, mali müşavirlik ve hukuk danışmanlığı yapan şirket sahibidir.

Almanya’da ticaret kültürü ve iş yapma yöntemleri konusunda Almanya’da yatırım yapan şirketlere danışmanlık hizmeti vermekte olan SÜREYYA İNAL MÜSİAD, DEİK  ve TD-IHK  üyesidir.

alt

12. TKG programı katılımcısı SÜREYYA İNAL'ın başarılı meslek yaşamı konusunda TKG web sayfasında yayınlanmakta olan özel habere bu linkten ulaşılmaktadır.