alt

4. TKG programına KKTC'den katılan LEVENT ÖZERDAĞ (soldan 2.) İŞAD-Kıbrıs Türk İşadamları Derneği'nin 8 Ocak  2018 Pazartesi günü TUCİAD -Türkiye Çin İşadamları Dostluk ve Dayanışma Derneği  ile  gerçekleştirdiği İşbirliği Anlaşması'nın imza törenine katılarak, destek verdi.

TOBB tarafından düzenlenen 4. TKG programı katılımcısı LEVENT ÖZERDAĞ İŞAD -Kıb rıs-Türk  İşadamları Derneği'nin TYönetim Kurulu üyesi olarak  dernek faaliyetlerine aktif olarak katılmaktadır.

İmza törenine ait farklı fotoğraflara ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır.

TOBB tarafından Ankara, Nevşehir, Kayseri ve İstanbul illerinde düzenlenen  4. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na KKTC temsilcisi olarak katılan LEVENT ÖZERDAĞ  2015 yılında Lefkoşa'da Doğa Parak Alışveriş Merkezi'ni açarak, perakende sektöründeki deneyimini yatırımcı boyutuna taşıyarak büyük bir başarıya imza atmıştı.

LEVENT ÖZERDAĞ tarafından  Doğa Park AVM'de  ünlü İtalya markası Segafredo Zanetti lisansıyla kafe açılması TKG web sayfamızda haber olarak yayınlanmaktadır. Başarı Öyküsü haberine  ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır. 

İspanyol çanta ve ayakakkabı markası Menbur Shoes markasının Kıbrıs temsilciliğini de alan 4. TKG üyesi LEVENT ÖZERDAĞ  eşi ile birlikte   Doğa Park AVM'de satış mağazası açmıştır. 

alt

7. TKG programına KKTC temsilcisi olarak katılan MUHİT İNCE (sağ başta) Yönetim Kurulu Üyesi olduğu Kuzey Kıbrıs Genç İşadamları Derneği  tarafından  4 Kasım 2017 tarihinde düzenlenen  "Gıda Güvenliği" konulu seminere katıldı.

Kıbrıs Türk Tabipleri Birliği Asbaşkanı Teksen Koroglu  gıda güvenliği konusunda sunum yaparak üyelere ayyrıntılı bilgi verdi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara ve İstanbul ilerinde düzenlenen 7. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na KKTC temsilcisi olarak katılan MUHİT İNCE  Uğur, Mondial ve Karcher vb büyük markaların KKTC temsilcisi olan aile şirketi İnce Elektronik  firmasında direktör olarak görev yapmaktadır. 

7. TKG programı katılımcısı MUHİT İNCE IQS Kıbrıs Sigara Bıraktırma Merkezi direktörü olarak görev yaparak sosyal sorumluk görevi üstlenmiştir.

Değerli üyelerimizi  işadamları dernekleri yönetim kurulu üyesi olarak sosyal konulardaki gönüllü  çalışmaları nedeniyle kutluyor, başarılar diliyoruz.