alt

11. TKG üyesi AHMAD ARSALAN KARIMI (soldan2.) ve 16. TKG üyesi  SUAİD M. HANİF İBADİ M.SHRİF (soldan 3.) Afghan Business Association in Turkey Afgan İş Adamları Derneği tarafından Afganistan İslam Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu olarak görev yapan ABDUL MALİK QURAISHI onuruna  düzenlenen akşam yemeğine katıldı.

alt

16. TKG üyesi SUAİD M. HANİF İBADİ M.SHRİF (sol başta) ve 11. TKG üyesi AHMAD ARSALAN KARIMI (soldan 2.) 19 Ocak 2018 Cuma akşamı Afgan İşadamları Derneği tarafından  Köşkeroğlu Restaurant'da düzenlenen yemek sırasında Afganistan'ın  istanbul Başkonsolosuna başarılı çalışmaları nedeniyle teşekkür etti. 

Afgan İş Adamları  Derneği'nin facebook sayfasında yayınlanan akşam yemeği fotoğraflarına bu inkten ulaşılmaktadır. 

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Denizli, Manisa, İzmir ve İstanbul illerinde düzenlenen 16. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Afganistan'dan katılan  SUAİD M. HANİF İBADİ M.SHRİF (sol başta) bina, okul, hastane vb inşaat yapan, uluslararası taşımacılık alanında faaliyet gösteren, makine halısı ve profil PVC ticareti yapan şirkette üst düzey yöneticidir. Aydın Afganistan Kültür Derneği üyesidir.

Bir süre önce ailesini İstanbul'a taşıyan SUAİD M. HANİF İBADİ M.SHRİF yarı zamanlı olarak Türkiye'de yaşamakta ve Afganistan'daki işlerini takip etmektedir. 

TOBB tarafından Ankara, Konya ve İstanbul illerinde düzenlenen 11. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Afganistan temsilcisi olarak katılan Dr. AHMAD ARSLAN  KARIMI (sağ başta), gıda ve ilaç sektöünde faaliyet gösteren şirket sahibidir. 

Programdan sonra İstanbul'da şirket kuran ve yarı zamanlı olarak Türkiye'de yaşayan  Dr. AHMAD ARSALAN KARIMI, Türkiye'den Afganistan'a ilaç, medikal ürünler ve gıda ithalatı yapmaktadır.