alt

Ukrayna'dan 18. TKG üyesi  ELVİNA SHEYHİSLYAMOVA (sağda) arkadaşları ile birlikte yeni yılı kutlamak ve kayak tatili yapmak üzere 29 Aralık 2017-5 Ocak 2018  tarihleri arasında Kayseri'de bulunduğu sırada Erciyes Dağı'ndaki tesislerde bir hafta konakladı.

alt

18. TKG üyesi ELVİNA SHEYHİSLYAMOVA 'nın Erciyes kayak merkezindeki tatiline ait farklı fotoğraflara arkadaşımızın facebook sayfasının bu linklinden ulaşmak mümkündür.

TOBB tarafından Ankara,  Şanlıurfa, Gaziantep ve İstanbul'da düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Ukrayna'dan katılan ELVİNA SHEYHİSLYAMOVA aslen Kırım Türküdür. Ukrayna'nın başkenti Kiev'de yaşamaktadır ve danışmanlık hizmetleri veren şirkette idari konularda yönetici olarak görev yapmaktadır.

alt

18. TKG üyesi YOUNUS ADNAN YOUNUS (DEMİRCİ) mağazası için yeni ürün satın almak üzere İstanbul'da bulunduğu sırada, 16 Ocak 2018 Salı günü  dostları ile Üsküdar'ın  Salacak sahilinde buluştu.    

alt

18. TKG programına Irak'ın Kerkük kentinden katılan YOUNİS ADNAN'ın (solda) 2018 Ocak ayında gerçekleştirdiği İstanbul ziyaretine ait farklı fotoğraflara arkadaşımızın facebook sayfasının bu linkinden ulaşmak mümkündür.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 18. TKG programına Irak'tan  katılan YOUNUS ADNAN YOUNUS (DEMİRCİ) kadın giyim ürünleri toptan ve perakende ticareti ile ilgilen şirket sahibidir. Kerkük Ticaret Odası üyesidir.

alt

18. TKG programına Arnavutluk'tan katılan ZAMİR CUNGU (sağda)  2017 yılınıın Aralık ayında oğluna İstanbul'un tarihi ve tursitik güzelliklerini   tanıttı. 

alt

18. TKG üyesi ZAMİR CUNGU'nun oğlu ile birlikte neşeli anlar paylaştığı İstanbul ziyaretine ait farklı fotoğraflara arkadaşımızın facebook sayfasının bu linkinden ulaşılmaktadır.

18. TKG  programına Arnavutluk'tan katılan ZAMİR CUNGU bir süre önce sektör değiştirerek turizm sektöründe çalışmaya başlamıştır.

alt

Batı Trakya'dan 18. TKG programı katılımcısı GÜNER MUSTAFA (solda) 14 Aralık 2018  Perşembe günü iş görüşmeleri için karayolu ile ulaştığı Kocaeli ilinin  Gebze ilçesinde mola  ve buluşma noktası olarak Tarihi Karaköy Fırını'nı  tercih etti.

TOBB tarafından Ankara, Gaziantep, Şanlıurfa ve İstanbul'da düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Gümülcine'den katılan  GÜNER MUSTAFA (GKIOUNER MOUSTAFA) madeni yağ sektöründe Petrol Ofisinin Yunanistan genel dağıtımcısıdır. Ayrıca odun sobaları, pelet sobalar ve elektrikli ısıtıcılar ithal ederek Yunanistan genelinde dağıtan şirket sahibidir. Gümülcine Ticaret Odası üyesidir.  

alt

18. TKG üyesi GÜNER MUSTAFA  eşi ve küçük oğlu ile birlikte  7 Ocak 2018 Pazar günü geleneksel Bursa yolculuğu için Lapseki-Gelibolu Feribotu ile yolculuğu tercih etti.

GÜNER MUSTAFA'nın feribot yolculuğu izlenimlerine ait farklı fotoğraflara arkadaşımızın facebook sayfasının bu linkinden  ulaşılmaktadır.