alt

17. TKG programına Özbekistan'dan katılan ULUGBEK HOLMATOV (solda) 13-18 Kasım 2017 tarihlerinde düzenlenen "Küresel Girişimcilik Haftası" programına etkin olarak katıldı.

TOBB tarafından düzenlenen 17. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcısı ULUGBEK HOLMATOV'un ve başkan yardımcısı olarak görev yaptığı Uluslararası İş ve Teknoloji Birliği -AMVBİT etkinliğin düzenlenmesine katkı sundu.

Kırım Haber Ajansı sitesinde yayınlaanan Özbekistan Küresel Girişimcilik Haftası haberine bu inkten ulaşılmaktadır.

alt

Özbekistan Küresel Girişimcilik Haftası'nın farklı fotoğraflarına ulaşmak için 17. TKG üyesi ULUGBEK HOLMATOV'un  (sağda) facebook sayfaasına ait bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.

alt

Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te düzenlenen "Küresel Girişimcilik Haftası" 13 Kasım 2017 tarihinde başladı. Ülkede ilk defa düzenlenen etkinliğin, çeşitli ülkelerden girişimcilerin deneyimlerinin doğrudan değiş tokuş edildiği bir platform olması amaçlanmaktadır.

Kazakistan, Kırgızistan, İsrail, Tacikistan ve diğer pek çok ülkeden üst düzey şirket yöneticileri, girişimciler ve yatırımcılar, Küresel Girişimcilik Haftası'na katılmak üzere Taşkent'e geldiler.

19 Kasım'a dek süren etkinliklere genç girişimciler, ekonomistler, yerel şirketlerin yöneticileri de dahil olmak üzere 5 binden fazla insanın katılım gösterdi. Özbekistan Uluslararası İş ve Teknoloji Birliği, Özbekistan Gençlik Birliği ile Sanayi ve Ticaret Odası gibi kuruluşlar, Küresel Girişimcilik Haftası'nın düzenleyicileri olarak işbirliği yaptılar.

Kırım Haber Ajansı sitesinde yayınlaanan Küresel Girişimcilik Haftası haberine bu inkten ulaşılmaktadır.

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 1-13 Mart 2014 tarihlerinde Ankara, Bursa, Adana, Mersin ve İstanbul illerinde düzenlenen 17. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Özbekistan'dan katılan  ULUGBEK HOLMATOV  (sağ başta) Uluslararası İş ve Teknoloji Birliği  Başkan Yardımcısı olarak görev yapmaktadır. AMCHAM (Amerikan Chamber), Özbekistan Ticaret ve Sanayi Odası, İş ve Tarım Destek Merkezi üyesidir. 

alt