Özbekistan'dan 17. TKG Üyesi ULUGBEK HOLMATOV (sağda)  SKOLKOVO-Moscow School of Management tarafından 22-25 Ocak 2018 tarihlerinde Moskova'da düzenlenen eğitim programına katıldı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 1-13 Mart 2014 tarihlerinde Ankara, Bursa, Adana, Mersin ve İstanbul illerinde düzenlenen 17. TKG programına Özbekistan'dan katılan  ULUGBEK HOLMATOV  (sol başta) Uluslararası İş ve Teknoloji Birliği  Başkan Yardımcısı olarak görev yapmaktadır. AMCHAM (Amerikan Chamber), Özbekistan Ticaret ve Sanayi Odası, İş ve Tarım Destek Merkezi üyesidir.

Moskova Yönetim Okulu tarafından düzenlenen eğitim programına ait farklı fotoğraflara bu linkten ulaşılmaktadır.

17. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı üyesi ULUGBEK HOLMATOV  (soldan 2.) Skolvoko yönetim okulunda  inter-aktiif katılımla gerçekleşen derslerin verimliliğinden çok memnun kaldı.

17. TKG üyesi ULUGBEK  HOLMATTOV'un eğitim programına ait farklı fotoğraflara arkadaşımızın facebook sayfasının bu linkinden ulaşılmaktadır.