alt

13. TKG programına Almanya'dan katılan İLKER POLAT (solda)  Mannheim Belediye Başkanı‘nın "Kadınların Seçme ve Seçilme Hakkını Kazanmalarının 100. Yılı" nedeniyle düzenlediği yeni yıl resepsiyonunda  yönetim kurulu üyesi olduğu Mannheim Bölgesi Türk İşadamları Derneği'nin tanıtım standında  Dernek Başkanı MUSTAFA BAKLAN (ortada) ile birlikte resepsiyona katılan konuklara bilgi sundu. 

TOBB tarafından Ankara, Kayseri ve İstanbul illerinde düzenlenen 13. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na  katılan İLKER POLAT, otomotiv sektöründe çalışan, otomobil ve yedek parça ticareti yapan, oto tamir, bakım ve servis hizmetleri veren şirket sahibidir. Türk İşadamları Derneği eski başkanıdır. Karlsruhe Ticaret ve Sanayi Odası, Esnaf ve Sanatkarlar Odası üyesidir. 

alt

13. TKG programına Almanya'dan katılan OSMAN SİRKECİ (sağ başta) Avrasya Üniversitesi tarafından 1 Şubat 2018 Perşembe günü düzenlenen "Uygulamalı Muhasebe" seminerinde katılımcılara örneklerle muhasebe uygulamalarını anlattı.    

13. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı üyesi OSMAN SİRKECİ önceki yıllada  vakıf üniversitesi kapsamında Trabzon'da kurulmuş olan Avrasya Üniversitesinde öğretim görevlisi ve yönetici olarak görev yapmıştı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Kayseri ve İstanbul'da düzenlenen 13. TKG programına  katılan OSMAN SİRKECİ, programdan sonra doktora çalışmasını tamamlayınca Türkiye'deki üniversitelerde öğretim elemenı olarak  görev almıştır. Hakkari, Trabzon  ve Giresun'daki üniversitelerde çalışırkan özellikle girişimciik  ve yenilikçilik konularına odaklanmıştır.  

13. TKG üyesi OSMAN SİRKECİ konuk öğretim üyesi olarak 1 Nisan-20 Eylül  2017 tarihleri arasında, Malta Üniversitesi ile Giresun Üniveristesi arasında kurulan  işbirliği kapsamında "Sokak Satıcıları "(Mikron Girişimcilik)  konusunda bir projede görev aldı.