alt

19. TKG programına Ukrayna temsilcisi olarak katılan KAMAL MAMADOV (solda) 2018 yılı Ocak ayının ilk haftasında ABD'nin Oregon kentinde yaşayan akrabalarını ziyaret etti.

alt

19. TKG programı katılımcısı KAMALMAMADOV'un (solda) Oregon gezisine ait farklı fotoğraflara arkadaşımızın facebook sayfasının bu linkinden ulaşmak mümkündür.

TOBB tarafından düzenlenen 19. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Ukrayna temsilcisi olarak katılan KAMAL MAMADOV Ahıska Türküdür. İnşaat malzemeleri toptan ticareti yapmaktadır. Türkiye piyasasından satın aldığı beyaz çimento, alçı ve diğer inşaat malzemesinin Ukrayna pazarına dağıtımını yapmaktadır.  Ayrıca otel ve lokanta işletmektedir, tuzrimle ilgilenmekedir. Konut inşaatı projesi yürütmektedir. Çocuklarının eğitimi için İstanbul'a yerleşmiştir. 

alt

19. TKG programına Ukrayna'dan katılan KAMAL MAMADOV ikiz çocukları Melek ve Mert'in karne tatilini değerlendirerek,  kış güneşinden yaralanmak üzere 24 Ocak-3 Şubat 2018 tarihleri arasında, geçen yıl olduğu gibi,  ailece Mısır'a gittiler. 

KAMAL MAMADOV ailesi ile birlikte Mısır'ın ünlü tatil beldesi Şarm El-Şeyh'de geçirdikleri kış tatillinden çok memnun kaldı.

19. TKG üyesi KAMAL MAMADOV'un Şarm El-şeyh kış tatiline ait farklı fotoğraflara arkadaşımızın facebook sayfasının bu linlinden ulaşılmaktadır.