alt

10. TKG programına İran'dan katılan HOSSEİN MEHRDAD ARİAN (sağdan 8.) İranlı girişimcilerden oluşan ellibeş kişilik  bir heyetle Antalya'da 17-20 Ocak 2018 tarihleri arasında açılan 29. Anfaş Hotel Equipment Fuarı'ı ziyaret etti.

“29. Anfaş Hotel Equipment - Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı” 17-20 Ocak 2018 tarihleri arasında Antalya Expo Center’da düzenlendi. 

Fuar, kendini otelcilik turistik konaklama tesisleri camiasına tanıtma, hatırlatma ve potansiyelini arttırma ihtiyacı duyan tüm firmaları 29. kez Antalya Expo Center’da bir araya getirdi.

Antalya’nın marka fuarları 29.HotelEquipment ve 25.FoodProduct fuarları bu yıl yüzde 25 büyüme gerçekleştirerek, 81 il ve 27 ülkeden profesyonel ziyaretçiyi, katılımcıları bir araya getirdi.

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara ve İstanbul illerinde düzenlenen 10.TKG programına İran'ın başkenti Tahran'da katılan HOSSEİN MEHRDAD ARİAN temizlik makineleri ithalatı  yapan şirket sahibidir. Ege Bölgesinde İzmir yakınlarında  üretim yapan makine üreticilerinin temsilciliğini yapmaktadır. İran Ticaret Sanayi ve Madenler Odası üyesidir. Yarı zamanlı olarak İzmir'e yaşamaktadır. Ege Bölgesi İran İşbirliği Derneği'ni kurmuştur. 

alt

ANFAŞ Yönetim Kurulu Başkanıı ALİ BİDİ (sağda) , ellibeş kişilik heyetle 29.  Anfaş Hotel Equipment Fuarı'nı ziyaret edenm 10. TKG üyesi HOSSEIN MEHRDAD ARIAN'a (solda) teşekkür plaketi sundu.

29. Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı ve 25.Uluslararası Gıda ve İçecek İhtisas Fuarınaait farklı footğraflara ulaşmak için Antalya TSO'nun facebook sayfasına ait bu linkin ziyaret edlmesi yeterli olacaktır.

alt

10. TKG üyesi HOSSEIN MEHRDAD ARIAN'ın Anfaş Fuar ziyaretine ait farklı fotoğraflarına arkadaşımızın facebook sayfasına ait bu liinkten ulaşılmaktadır.

29.Hotel Equipment – Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı ile eş zamanlı organize edilen 25.FoodProduct – Uluslararası Gıda ve İçecek İhtisas Fuarı; Türkiye Perakendeciler Federasyonu’nun (TPF) 2018 yılı üye kampına ev sahipliği yaptı.

Antalya Expo Center’da gerçekleştirilen organizasyon kapsamında; perakende sektörünün önemli ve büyük çatı kuruluşu olan TPF’ye bağlı 15 bölgenin perakendeci derneğinden ve Avrupa Türk Perakendeciler Birliği’nden 300’e yakın zincir market yetkilisi fuarda katılımcılarla bir araya geldi.

29. Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı ve 25. Uluslararası Gıda ve İçecek İhtisas Fuarı hakkında ayrıntılı bilgiye bu linkten ulaşmak mümkündür.

Antalya TSO web sayfasında yayınlanan fotoğraflı fuar haberine bu linkten  ulaşılmaktadır.

alt

10. TKG üyesi HOSSEIN MEHRDAD ARIAN (soldan 2.) 23-26 Ocak 2018 tarihleri arasında, İran’ın başkenti Tahran’da düzenlenen 11. Tahran Uluslararası Turizm Fuarı'na katılan İzmiir Valiliği tanıtım stantında Ege Bölges İran İşbriliği Derneği adına tanıtım görevi üstlendi. 

11. Tahran Turizm Fuarına başta Van TSO olmak üzere Karadeniz Bölgesi odaları katılarak, kentlerinin doğal ve turistik güzelliklerini İran halkına tanıttılar.

Şehrivan  Gazetesinin  haberine bu linkten ulaşılmaktadır.

11. Tahran Turizm Fuarı hakkında ayrıntılı bilgiilere bu linkten ulaşılmaktadır. 

Ülkelerimiz arasındaki ticaretin gelişmesi için çaba gösteren değerli arkadaşımız 10. TKG üyesi  HOSSEIN MEHRDAD ARIAN'a  teşekkür ediyor, başarılar diliyoruz.