alt

TOBB tarafından  düzenlenen 15. TKG programına Slovenya'dan katılan DZELİL SALİJİ  (sol başta) İtalya'nın Rimini şehriinde 20-24 Ocak 2018 tarihleri arasında düzenlenen SIGEP Gıda Fuarı'na katılarak, yeni bağlantılar yaptı.

Dünyanın En Büyük Dondurma ve Pastacılık Fuarı Olan  SIGEP 39. Dondurma, Tatlı, Şekerleme ve Fırıncılık Fuarı'na 180 ülkeden otuzbeşbin  profesyonel alıcı katıldı.

Hammaddeler, içerikler, bitki ve teçhizat, mobilya ve hizmetler olarak 4 zincirin trendlerini ve yeniliklerini öngören olağanüstü bir inceleme fırsatı olan SIGEP Fuarı dünya çapında mükemmelliği ödüllendiren yeni formatlar sunmaktadır.

Canlı şovlar ve etkinlikler sunana SİGEP FUARI, yetenekleri ödüllendiren, genç kuşaklara yatırım yapan, İtalyan mükemmelliğini dünyaya sunan vebirinci sınıf mükemmellik sağlayan bir dünya prömiyeri olarak öne çıkmaktadır.

Şampiyonaların profesyoneller arasından seçildiği platform SİGEP Fuarıdır.  Dondurma Dünya Kupası ve Dondurma Yarışması, Pasta Krallığı Dünya Kupası, Pasta Krallığı, İtalyan Büyükler Şampiyonası, Çikolata olayları arasında Çikolata Yıldızı ve kahve ve unlu mamül endüstrisine adanmış İtalyan bistro butikler Rimini'de öne çıkan bazı yarışma başlıklarıdır.

SIGEP 2018 Fuarı hakkkında ayrıntılı bilgilere bu linkten ulaşılmaktadır. 

alt

TOBB tarafından Ankara, Gaziantep, Malatya ve İstanbul'da düzenlenen 15. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na katılan  DZELİL SALİJİ aslen  Makedonya kökenlidir ama Slovenya’da  yaşamaktadır. Yiyecek, içecek sektöründe faaliyet göstermektedir. Unlu mamul ve pasta üretmekte, 7 ayrı pastane ve frozen yoğurt satış noktasından kendi üretimlerini tüketicilere sunan şirketin sahibi ve üst düzey yöneticisidir.