alt

10. TKG programına Arnavutluk'tan katılan ERİNDA ZHUPANİ  29 Ocak 2018 Pazartesi günü Arnavutluk-Türkiye Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri olarak atandı.

Değerli arkadaşımız 10. TKG üyesi ERİNDA ZHUPANİ'yi  kutluyor, ülkelerimiz arasındaki ticari ve kültürel ilişkilerin gelişmesine yapmış olduğu katkılar nedeniyle teşekkür ediyor ve yeni görevinde başarılar diliyoruz.

TOBB tarafından düzenlenen 10. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Arnavutluk temsilcisi olarak katılan  ERİNDA ZHUPANİ   lisans eğitimini İzmir'de Ege Üniversitesi bünyesinde Mühendislik Fakültesi’nde tamamlamıştır. İşletme Yönetimi alanında yüksek lisansı derecesine sahiptir. Çok iyi derecede Türkçe ve İngilizce, iyi derecede İtalyanca bilmektedir.

ATTO web sayfasında yayınlanan Genel Sekreterlik görevine atama haberine bu linkten ulaşmak mümkündür. 

Mezun olduktan sonra Arnavutluk'a dönen ERİNDA ZHUPANİ  başkent Tiran'da bulunan T.C.  Büyükelçiliği  Ticaret Müşavirliğinde uzman olarak yıllarca  görev yapmıştır. 

ERİNDA ZHUPANİ Şubat 2015 tarihinden itibaren yaklaşık üç yıldır Arnavutluk-Türkiyye Ticaret ve Sanayi Odası'nda Koordinatör olarak görev yapmaktaydı. 

TKG web sayfasında yayınlanan ERİNDA ZHUPANİ'nin ATTSO'da Koordinatör olarak göreve başlama haberine bu linkten ulaşılmaktadır. 

alt

10. TKG programı katılımcısı ERİNDA ZHUPANİ  T.C. Tiran Büyükelçiliği tarafından Cumhuriyet Bayramı nedeniyle 31 Ekim 02017 Salı akşamı düzenlenen kutlama töreninde sunuculuğu üstlenerek, destek vermiştir.

alt

Arnavutluk'tan 10. TKG üyesi ERİNDA ZHUPANİ ( sağdan 2.) ile Kırgızistan'dan 15. TKG programı katılımcısı ERKİNBEK DJOROEV (soldan 2.) YTB  tarafından 25 Kasım 2017 Cuma günü İstanbul'da  düzenlenen "Türkiye Mezunları Buluşması" sırasında tanıştılar. 

alt

10. TKG programına Arnavutluk'tan katılan ERİNDA ZHUPANİ (sağda) 15 Eylül 2015 Cuma günü, İstanbul'da Business Channel Türk'ün yayınında Arnavutluk'taki yatırım ortamı hakkında bilgi sunarak, Türk yatırımcıları ülkesine davet etti ve  işbirliği önermişti. 

Ticaret Müşaviriğinde görev yaptığı dönemde  TKG programlarına  katılacak adayların belirlenmesinde ve TKG portalının  kuruluş aşamasında Arnavutluk'tan gelen  katılımcılarının üyelik kaydının yapılmasında çok ciddi katkılar yapan  ERİNDA ZHUPANİ'ye  TKG programına katkıları nedeniyle özel olarak  teşekkür ediyoruz. Yeni projeler kapsamında  İşbirliğimizin artarak devam edeceğine inanıyoruz.  

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 20 Mayıs – 05 Haziran 2010 tarihleri arasında Ankara ve İstanbul illerinde düzenlenen  10. TKG programına  24 ülkeden Dışişleri Bakanlığı dış temsilcilikleri aracılığıyla belirlenen 44 katılımcı iştirak etmiştir.