alt

13. TKG programına KKTC'den katılan MUSTAFA AYDIN  2017 yılı Aralık ayının son  günlerinde İstanbul'u ziyaret etti ve 24 Aralık 2017 Pazar günü İstanbul Boğazı'nı  Swissôtel The Bosphorus Otelin terasından selamladı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği  tarafından Ankara, Nevşehir ve Kayseri illerinde düzenlenen 13. TKG programı katılımcısı MUSTAFA AYDIN Uncle Sam's American Eatery & Patisserie'de İcra Kurulu Başkanı (CEO)Prosmart Foods Ltd.'da İcra Kurulu Başkanı  ve Ahmet Aydın Ticaret ve Turizm Ltd.'da İcra Kurulu Başkanı olarak görev yapmaktadır.

alt

13. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Bulgaristan'dan katılan KADRİYE ALİMANOVA  sık sık İstanbul'u ziyaret etmekte, trafikten kaçınmak ve tarihi kenti doyasıya izleyebilmek amacıyla Marmara Denizi ve İstanbul Boğazı'nda tekne yolculuğunu tercih etmektedir. 

29 Aralık 2017 tarihinde bir grup arkadaşı ile karayolundan İstanbul'a gelen KADRİYE ALİMANOVA  yeni yılı İstanbul Boğazında tekne gezisinde karşıladı ve  2 Ocak 2018'e  kadar arkadaşları ile birlikte İstanbul'da kalarak neşelli anlar paylaştı. 

TOBB tarafından Ankara, Kayseri ve İstanbul'da düzenlenen  13. TKG üyesi KADRİYE ALİMANOVA  Bulgaristan'ın başkenti Sofya'da ortakları ile birlikte kurduğu Yabancı Dil Merkezinde İngilizce Türkçe ve Bulgarca dillerinde eğitim vermektedir.

alt

13. TKG programına  Sırbistan'ın Sancak Bölgesinden katılan ENES T. MELİÇ oğlu ile biirlikte  6-7 Aralık 2017 tarihlerinde İstanbul'u ziyaret etti.

İstanbul'da  çeşitli iş görüşmeleri yapan, oğlu ile birlikte İstanbul'un tarihi ve turistik bölgelerini  gezen  ve arkadaşları ile neşeli anlar paylaşan ENES T. MELİÇ'in konaklamak için tercihi bu kez Haliç manzaralı  Hotel Momento Golden Horn oteli tercih etti.

13. TKG üyesi ENES T. MELİÇ'in  İstanbul ziyaretineait farklı fotoğraflarına arkadaşımızın facebook sayfasının bu linkinden ulaşmak mümkündür.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Nevşehir, Kayseri ve İstanbul'da düzenlenen 13. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Sırbistan'ın Novi Pazar (Yeni Pazar) bölgesinden katılan  ENES T.  MELİC, gıda sektöründe çalışan tatlı, börek, mantı vb unlu mamuller üreten ve pazarlayan  şirket sahibidir. 

alt

13. TKG programına Sırbistan'ın Sancak Bölgesinden katılan RESAD COSOSVİÇ (solda) iş görüşmeleeri  için geldiği İstanbul'da 12 Şubat 2018 Pazartesi günü Kapalı Çarşı'da mola verdi.

TOBB  tarafından Ankara,  Kayseri ve İstanbul'da düzenlenen13. TKG programı katılımcısı RESAD COSOVİÇ, Novi Pazar şehrinde yaşamaktadır ve mobilya aksesuarları ticareti yapan şirket sahibidir.