alt

12. TKG programı heyet başkanı SUPHİ MUTAPÇI (solda) 2017 Aralık ayının ilk haftasında, İstanbul ziyareti sırasında eski dostları ile Boğaziçi'nde buluştu.  

12. TKG programının  heyet başkanlığını üstlenen  SUPHİ MUTAPÇI'nın 2017'nin son günlerinde gerçekleştirdiği İstanbul ziyaretine ait farklı fotoğraflara arkadaşımızın facebook sayfasının linlinden ulaşmak mümkündür. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Konya, Karaman ve İstanbul'da düzenlenen 12. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'nda heyet başkanlığı görevini üstelenen SUPHİ MUTAPÇI  iş bağlantıları ve aile üyeleri ziyareti nedeniyle sık sık İstanbul'u ziyaret etmektedir.  

Irak'ın Kerkük ilinde yaşayan, genel ticaret ve oto yedek parça ticareti yapan şirket sahibi olan SUPHİ MUTAPÇI Türkmen İşadamları Derneği Başkanıdır. 

alt

12. TKG programına Almanya'dan katılan MUHAMMED ERTURAN (sağda) 2017 yılını uğurlamak ve 2018'e hoşgeldin demek üzere baba ocağı Nevşehir'e gitmeden önce,  27 Aralık 2017  Çarşamba günü  Marmara Denizi ile İstanbul Boğazı'nın kucaklaştığı Üsküdar-Salacak sahilinde akşam saatlerinin güzelliğini arkadaşları ile paylaştı   

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Konya, Karaman ve İstanbul'da düzenlenen 12. TKG programına katılan MUHAMMED ERTURAN şirketler için organizasyon, üretim, verimlilik ve karlılık artırma, muhasebe, ticaret ve yatırım danışmanlığı hizmetleri sunan, Almanya genelinde fuar hizmetleri ve fuar organizasyonu hizmetleri veren şirket sahibidir. ATGIAD, TD-IHK ve IHK-Stuttgart üyesidir. Stuttgart TSO Meclis Üyesi ve Avrupa Türk Genç İşadamları Derneği ATGİAD Onursal Başkanıdır.