alt

7. TKG programınna KKTC'den katılan MUHİT İNCE (solda) 8  Şubat 2018 Perşembe günü 13. Uluslararası Isıtma, Soğutma, Havalandırma Fuarı ISK-SIODEX'i  ziyaret etderek, sektördeki teknolojik yenilikleri inceledi ve üretici firmalardan bilgi aldı.

MUHİT İNCE İstanbul'da bulunduğu sırada, 9 Şubat 2018 Cuma günü, KKTC bayiliğini yapmakta olduğu Uğur Soğutma şirketinin  bayi toplantına katıldı. 

ISK-SODEX 13. Uluslararası Isıtma, Soğutma, Havalandırma Fuarı 7-10 Şubat 2018 tarihlerinde Tüyap Fuar ve Kongre Merkezinde, Hannover Messe Sodex Fuarcılık A.Ş. tarafından açıldı.

ISK-SODEX Fuarı; ısıtma, soğutma, klima, havalandırma, yalıtım, pompa, vana, tesisat, su arıtma ve güneş enerjisi sektörlerinden üretici, tasarımcı, uygulayıcı, tedarikçi ile sektörün tüm bileşenlerini bir araya getirmektedir.

2016 yılında düzenlenen ISK-SODEX Istanbul’a 47 ülkeden toplam 1.294 firma katılmıştır; bu rakam, fuarın gücünü gösteren önemli bir veri olma özelliği taşımaktadır. Bahreyn, Estonya ve Suudi Arabistan gibi farklı ülkelerden gelen yeni katılımcılar, ISK-SODEX Istanbul 2016’da eşsiz ürün ve hizmetlerini ilk kez sergilemiş ve HVAC&R endüstrisinin lider ticaret fuarı boyunca yeni bağlantılar edinmiştir, bu da fuarın yüksek uluslararası ağ yaratma potansiyelini göstermektedir.

7-10 Şubat 2018 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen “Sürdürülebilir İklimlendirme Çözümleri” temalı, sektörün lider fuarı yeni tarihi ve yeni yerinde birçok katılımcı ve ziyaretçiyi ağırlamaktadır.

ISK-SODEX Fuarı hakkında ayrıntılı bilgilere bu linkten uılaşılmaktadır.

Haberler Com sitesinde yayınlanan fuar açılış haberine ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır.

Son Dakika Com haber sitesinde yayınlanan fuar açılış haberine bu llinkten ulaşılmaktadır.

alt

7. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcısı MUHİT İNCE  (sağdan 3.), KKTC bayisi olduğu Karcher Temizlik Makineleri'nin  18-19 Ocak 2018 tarihlerinde Antalya'da  Limak Arcadia Golf & Sport Resort otelde düzenlenen yıllık beyi toplantısına katıldı. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara ve İstanbul ilerinde düzenlenen 7. TKG  programına KKTC temsilcisi olarak katılan MUHİT İNCE  Uğur, Mondial ve Karcher vb büyük markaların KKTC temsilcisi olan aile şirketi İnce Elektronik  firmasında direktör olarak görev yapmaktadır. 

7. TKG üyesi  MUHİT İNCE IQS Kıbrıs Sigara Bıraktırma Merkezi direktörü olarak görev yaparak sosyal sorumluk görevi üstlenmiştir.

alt

Hem profesyonel kullanıcılara hem de ev kullanıcılarına yenilikçi temizlik çözümleri sunan Kärcher Türkiye bayileriyle Antalya'da bir araya geldi.

18-19 Ocak 2018 tarihlerinde düzenlenen iki günlük bayi toplantısına Türkiye'nin farklı illerinden gelen yüz Kärcher bayisi katıldı. "Birlikte daha güçlüyüz" mottosuyla 2017 yılı satış değerlendirmelerinin yapıldığı ve 2018 hedeflerinin paylaşıldığı, 2017 yılı satış değerlendirmelerinin yapıldığı toplantıya konuk olan Fütürist Ufuk Tarhan da e-ticaret, dijital dönüşüm ve son satış trendleri ile ilgili Kärcher Türkiye satış ekibine özel bir konferans verdi.

Haberler com sitesinde yayınlanan fotoğraflı habere bu linkten ulaşılmaktadır.

Gazete Gebze'de yayınlanan fotoğraflı habere bu linki tıklayarak ulaşmak mümkündür.

Karcher firmasının  web sayfasında yayınlanan bayi toplantısı haberine bu linkten ulaşılmaktadır.

7. TKG programı katılımcısı MUHİT İNCE Antalya'da bulunduğu sırada, 16-18 Ocak 2018 tarihleri arasında düzenlenen 25.  International Trade Exhibition for Food and Beverage yiyecek ve İçecek Fuarını ziyaret ederek,  özelikle yiyecek ve iiçecekleri  saklamak için kullanılan soğutucu ve dondurucu ekipmanlar sektördeki son teknolojik yenilikleri yakından ilceledi.

Antalya Fuarcılık İşletme ve Yatırım A.Ş. (ANFAŞ) tarafından organize edilen 29.HotelEquipment – Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı ile 25.FoodProduct – Uluslararası Gıda ve İçecek İhtisas Fuarı; 16 Ocak 2018  Salı günü eş zamanlı olarak açıldı.

Turizm ve gıda sektöründe yaratmış olduğu iş hacmiyle, her yıl Antalya ve Türkiye ekonomisine artı değer sağlayan fuarların açılışı Antalya Expo Center’da gerçekleştirildi.

25.FoodProduct – Uluslararası Gıda ve İçecek İhtisas Fuarı hahkınd ayrıntılı bilgiye ulaşmaak için ANFAŞ web sayfasına ait bu linkin ziyaret edilmesi önerilmektedir.

7. TKG üyesi MUHİT İNCE  bayisi olduğu Uğur Derin Dondurucu firmasının Aydın ilinin Sultanhisar ilçesinde bulunan Nysa Otel'de 17 Ocak 2018  Çarşamba günü düzenlenen yıllık değerlendirme toplantısına da katılarak, gelişmeleri değerlendirdi ve 2018 hedeflerini belirledi.