alt

Gürcistan'dan 5. TKG programı katılımcısı MERABİ NAKASHİDZE (sol başta) 15 Ocak 2018 Pazartesi günü sağlık sektöründe yatrıım ortamını inceleyen Sağlık Bilimleri Üniversitesi yöneticileri  ile birlikte T.C. Tiflis Büyükelçiliği'ni ziyaret ederek, Büyükelçi  FATMA CEREN YAZGAN  (sağdan 3.) ile görüştü.

5. TKG üyesi MERABİ  NAKASHİDZE Karadeniz kıyısındaki  Batum şehrinde yaşamakta ve inşaat sektöründe faaliyet göstermektedir. Ayrıca son dönemde sağlık sektörü ile ilgişklkenmekteve Acara Özerk Cumhuriyeti'nde bir hastane yatırımını gerçekleştirmek amacıyla Sağlık Bilimleri üniveristesi ile  ile işbirliği görüşmelerini sürdürmektedir.

alt

5. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı üyesi MERABİ NAKASHİDZE (soldan 2.) Acara Özerk Cumhuriyeti'nde sağlık  alanında yatırım yapacak olan Sağlık Üniversitesi yöneticileri ile birlikte 17 Ocak 2017 Çarşamba günü  T.C. Batum Başkonsolosu MAKBULE KOÇAK'ı nu (sağdan 3.) ziyaret etti.

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara ve İstanbul'da düzenlenen 5. TKG programına Gürcistan temsilcisi olarak katılan MERAB NAKASHİDZE (sağ başta) Sağlık Bilimleri Üniversitesi heyeti ile birlikte 16 Ocak 2018 Salı günü Tiflis Tıp Üniversitesi yetkililerini ziyaret etti.

alt

5. TKG üyesi MERABİ NAKASHİDZE (sağ başta) Sağlık Bilimleri Üniversitesi heyeti ile birlikte  işbirliği önerilerini sunmak üzere 16 Ocak 2018 Salı günü Gürcistan  Sağlık Bakanı'nı ziyaret etti.

alt

MERAB NAKASHİDZE  (sağ başta)  Sağlık Bilimleri Üniversites'nin  Batum'da sağlık sektöründe bir proje geliştirmesi için  17 Ocak 2018  Çarşamba günü  bir toplantı düzenledi.

Toplantıya katılan  T.C.Batum Başkonsolosu  (soldan 3.), Acara Özerk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı'nın eşi, Gürcistan Meclis Başkan Yardmcısı, Acara Saglı Bakanı ve  Bahçeşehir Batum Üniversitesi Rektörü iki ülke arasında ortak sağlık projeleri geliştirilmesi konusundaki görüş ve önerilerini paylaştı.