18. TKG programı heyet başkanı SALİH TAŞDİREK (sağdan 2.), Bursa Ticaret ve Sanayi Odası tarafından  Frankfurt Ev Tekstili Fuarı nedeniyle 8 Ocak 2018 Pazartesi günü düzenlenen toplantıda konuşma yaparak, değerlendirmelerini paylaştı.

BTSO tarafından tekstil sektörünün dış ticaretini geliştirmek amacıyla Frankfurt Hilton Otel’de gerçekleştirilen toplantıya Türkiye’nin Frankfurt Başkonsolosu Burak Karartı, Hanou Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Salih Taşdirek, MÜSİAD Hessen Başkanı Musa Aydın, Frankfurt Ticaret ve Sanayi Odası’nın Uluslararası İlişkiler Yöneticisi Paul Smitzh, Türk – Alman Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Okan Özoğlu, UİB Genel Sekreteri Mümin Karacakayalılar ile Türk ve Alman firmalarından temsilciler katıldı.

Bursa TSO web sayfasında yayınlanan haberin ayrıntılarına ve farklı fotoğraflara bu linkten  ulaşılmaktadır.

Almanya Bülteni sitesinde yayınlanan fotoğraflı habere ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.

TOBB tarafından  düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı heyet başkanı SALİH TAŞDİREK (sağdan 3.) akıllı kilitler, master-anahtar sistemleri, kartlı giriş sistemleri, yangına dayanıklı kapılar, kapı kapatıcı hidrolikler, panik kilitler, kapı aksesuarları pazarlayan şirket sahibidir. 14 yıl çalıştığı 85 yıllık Alman şirketini 2004 yılında sahiplerinden satın alarak çalıştığı şirketin patronu olmuştur. Frankfurt’a 25 km. uzaklıktaki Hanau şehrinde  (IHK) Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısıdır.Almanya’da ilk kez bir Türk oda başkan yardımcılığı görevine seçilmiştir. Maintal Yabancılar Meclisi Başkanlığı görevini 15 yıldır sürdürmektedir.

Olay Gazetesi internet sitesinde yayınlanan fotoğraflı haber bu linkten ulaşmak mümkündür.

Haberler Com sitesinde yayınlanan  haberin ayrıntılarına bu linkten ulaşılmaktadır.