alt

12. TKG programına Almanya'dan katılan SÜREYYA İNAL  2017 yılının son günlerinde Kocaeli iline bağlı Kartepe'de  kar tatili yaptı.

TOBB tarafından düzenlenen 12. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcısı SÜREYYA İNAL, son yıllarda sık sık yürüyüş turları ile Türkiye'nşn farklı yörelerinde doğanın dört mevsimini de yaşamaktadır. 

alt

SÜREYYA İNAL'ın kartaltepe kar tatiline ait farklı fotoğraflarına arkadaşımızın facebook sayfasının linkinden ulaşılmaktadır. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 8-19 Mayıs 2011 tarihleri arasında Ankara, Karaman, Konya ve İstanbul illerinde düzenlenen 12. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Almanya'nın başkenti Berlin'den  katılan SÜREYYA İNAL, mali müşavirlik ve hukuk danışmanlığı yapan şirket sahibidir.

Almanya’da ticaret kültürü ve iş yapma yöntemleri konusunda Almanya’da yatırım yapan şirketlere danışmanlık hizmeti vermekte olan SÜREYYA İNAL MÜSİAD, DEİK  ve TD-IHK  üyesidir.

12. TKG programı katılımcısı SÜREYYA İNAL'ın başarılı meslek yaşamı konusunda TKG web sayfasında yayınlanmakta olan özel habere bu linkten ulaşılmaktadır.  

alt

12. TKG programında heyet başkanlığı görevini üstlenen SUPHİ MUTAPÇI  (sağda) 2017 yılı Aralık ayının ilk günlerinde İstanbul'da bulunduğu sırada, "Kocaeli' ilinin merkez ilçesi  İzmit'te yaşayan akrabalarını ve dostlarını da ziyaret ederek, hasret giderdi ve piyasa araştırması yaptı.  

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Konya, Karaman ve İstanbul'da düzenlenen 12. Türkçe Konuşan Girişimciler programında heyet başkanlığı görevini üstelenen SUPHİ MUTAPÇI  iş bağlantıları ve aile üyeleri ziyareti nedeniyle sık sık İstanbul'u ziyaret etmektedir.  

Genel ticaret ve oto yedek parça ticareti yapan şirket sahibi olan SUPHİ MUTAPÇI Türkmen İşadamları Derneği Başkanıdır. 

alt

12. TKG programına Yunanistan'ın Rodos Adası temsilcisi olarak katılan İLTER OSMANCIKZADE  2017 Aralık ayının son günlerinde eşi ile birlikte İzmir'de yaşayan akrabalarını ve dostlarını ziyaret etti. Karşıyaka'da bulunan Mavibahçe Alışveriş Merkezinde arkadaşları ile buluştu.

İLTER OSMANCIKZADE'nin İzmir izlenimlerine iat farklı fotoğraflarına bu linkten ulaşılmaktadır. 

alt

12. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcısı OSMAN İLTER OSMANCIKZADE (sol başta) 2018'in gelişini eşi ve çocukları ile birlikte Kuşadası Efes Palm Beach Otel'de  karşıladı.

İLTER OSMANCIKZADE'nin yeni yıl kutlamasına ait farklı fotoğraflarına arkadaşımızın facebook sayfasına ait bu linkten ulaşmak mümkündür. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Konya, Karaman ve İstanbul'a düzenlenen 12. TKG programına Rodos Adası temsilcisi olarak katılan  İLTER OSMANCIKZADE  Rodos kalesi surları içinde La  Fontana adlı hediyelik eşya mağazası  sahibidir.

Hediyelik eşya ticaretinin yanısıra, kurmuş olduğu amatör Türk Yunan Müzik ve Dans Toplulugu ile iki ülke arasında dostluk ve barış köprüleri inşa eden 12. TKG Üyesi OSMAN İLTER OSMANCIKZADE Muğla, Antalya ve İzmir  illeri ve ilçelerindeki festivallere düzenli olarak katılmakta, müzikli gösterilerde yer almaktadır.