alt

4. TKG programına KKTC'den katılan LEVENT ÖZERDAĞ  (ortada) eşi, çocukları ve arkadaşları ile birlikte  16 Aralık 2017'de  kar tatili yapmak üzere Türkiye'nin Sarıkamış ilçesini ziyaret etti.

alt

4. TKG üyesi LEVENT ÖZERDAĞ'ın (sağ başta)  Sarıkamış kar tatili izlenimlerine ait farklı fotoğraflarına arkadaşımıızın facebook sayfasına ait bu inkten  ulaşmak mümkündür.

LEVENT ÖZERDAĞ'ın 15 Aralık 2017  Cuma günü Erzurum Palandöken Kayak Merkezi'ndeki  tatil anılaraına ait fotoğraflara bu linkten ulaşılmaktadır.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Nevşehir, Kayseri ve İstanbul illerinde düzenlenen  4. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na KKTC temsilcisi olarak katılan LEVENT ÖZERDAĞ  2015 yılında  Lefkoşa'da Doğa Parak Alışveriş Merkezi'ni açarak, perakende sektöründeki deneyimini yatırımcı boyutuna taşıyarak büyük bir başarıya imza atmıştı.

LEVENT ÖZERDAĞ tarafından  Doğa Park AVM'de  ünlü İtalya markası Segafredo Zanetti lisansıyla kafe açılması TKG web sayfamızda haber olarak yayınlanmaktadır. Başarı Öyküsü haberine  ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır. 

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Nevşehir , Kayseri ve İstanbul'da düzenlenen 4. TKG programına Kosova'nın Prizren kentinden katılan ve  heyet başkanllığı görevinii üstlenen ŞARIK CİBO (soldan 2.) 2017 yılı Aralık ayının son günlerini Türkiye'de geçirdi. Lüleburgaz'da yaşayan dünürlerini ziyaret ederek, 2018'in gelişini birlikte kutladı.

alt

4. TKG programına Kosova'dan katılan ve  heyet başkanı görevini üstlenen  ŞARIK CİBO (solda) Lüleburgaz ve  Giresun ziyaretlerinin  ardından  2018 Ocak ayının ilk haftasında eşi ile birlikte İstanbul'u ziyaret ederek, tarihi Eyüp semtindeki evlerinde tatil yaptı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından  Ankara, Nevşehir, Kayseri ve İstanbul illerinde düzenlenen 4. Türkçe Konuşan Girişimciler  programında heyet başkanlığı görevini üstlenen ŞARIK CİBO, Kosova'nın ağırlıklı olarak Türkçe konuşulan  Prizren şehrinde yaşamaktadır. İş elbiseleri ticareti, inşaat sektöründe faaliyet göstermektedir.  Asma tavan, bina iç dekorasyonu ve dış cephe kaplamaları ve dekorasyonları,  profil imalatları, UD,CD,UV alçıpan,dış fasadalar işleri  yapmaktadır. Bu kapsamda gerekli malzemelerin üretimini de yapmaktadır. Ayrıca PROTEX  adlı şirketi ile, Arnavutluk'ta iş elbiseleri ve iş ayakkabıları üreten İtalyan kökenli Cofra şirketinin Kosova bayisi olarak çalışmaktadır.  

alt

Makedonya'dan 4. TKG üyesi ESFER ALİJİ  (ortada) arkadaşları ile birikte 12 Aralık 2017 Salı günü İstanbul'da Dolmahçe Sarayı'nı ziyaret etti. 

alt

4. TKG programına Makedonya'dan katılan ESFER ALİ (sağda) 21 Kasım 2017 Salı akşamı Vodafone Park'da oynanan Beşiktaş Porto  Şampiyonlaere Ligi Maçı'nı arkadaşları ile birlikte izledi. 

TOBB tarafından Ankara, Nevşehir, Kayseri ve İstanbul'da  düzenlenen  4. Türkçe Konuşan Girişimciler  programına Makedonya temsilcisi olarak katılan ESFER ALİ  halen  başkent  Üsküp'te inşaat sektöründe faaliyet gösteren CEVAHİR HOLDİNG'de yönetici olarak görev yapmaktadır.