alt

6. TKG programına Gürcistan'ı temsilen katılan TAMAZ SHAVADZE (ön sırada, soldan 6.), Acara Özerk Cumhuriyeti Başbakanı'nın 17 Kasım 2017 tarihinde gerçekleşen Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası ziyaretine eşlik etti.

Gürcistan Acara Özerk Cumhuriyeti Başbakanı ZURAB PATARADZE, Eğitim, Kültür ve Spor Bakanı Inga Shamilishvili, Ekonomi ve Maliye Bakanı Ramaz Bolkvadze, Batum Belediye Başkanı Lasha Komakhidze, Acara Ticaret  ve Sanayi Odası Odası Başkanı 6. TKG üyesi  TAMAZ SHAVADZE ve beraberlerindeki bürokrat ekibi Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nda iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldi.

Toplantıya Trabzon TSO Başkanı M. SUAT HACISALİHOĞLU, Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği Başkanı Ahmet Hamdi Gürdoğan, Trabzon Ticaret Borsası Başkanı EYYÜP ERGAN, iş adamları ve diğer ilgililer katıldı.

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası web sayfasında yayınlanan ziyaret haberine ve farklı fotoğraflara bu linkten ulaşılmaktadır.

alt

6. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı  üyesi değerli arkadaşımız TAMAZ SHAVADZE'ye (2. sırada, s ağdan 4.), iki ülke arasındaki ilişkilerin gelişmesine yapmış olduğu katkılar nedeniyle teşekkür ediyor ve çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Milliyet Gazetesinde yayınlanan ziyaret haberine ve farklı fotoğraflara bu linkten ulaşılmaktadır.

Açılış konuşmalarının ardından   Acara Özerk Cumhuriyeti Ekonomi ve Maliye Bakanlığı Müsteşarı Konstantine Megrelishvili ve Acara TSO Başkanı TAMAZ SHAVADZE tarafından, toplantıya katılanlara Acara Özerk Cumhuriyeti’ndeki yatırım fırsatları konusunda sunum yapıldı.

TSO  Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, ziyaretinin anısında Acara Özerk Cumhuriyeti Başbakanı Zurab Pataradze’ye plaket takdim etti. DKİB Başkanı Ahmet Hamdi Gürdoğan da Pataradze’ye bir hediye sundu. Başbakan Pataradze ise, konukseverliği için teşekkür ettiği Başkan Hacısalihoğlu’na küçük bir gümüş heykel hediye etti. Başbakan Pataradze ve beraberindekiler, TTSO’dan ayrılmadan önce Özel İpekyolu Müzesi’ne gezdi.

Trabzon Haber 24 sitesinde yayınlanan fotoğraflı ziyaaret haberine bu linkten ulaşılmaktadır.