alt

TOBB tarafından düzenlenen Türkçe Konuşan Girişimciler  programlarına  Kosova'dan katılan dört TKG üyesi  Esnaf Prizren İşadamları  Derneği Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev aldı.

1. TKG programı  üyesi ÖMER MACUN (önde, sol başta), 18. TKG programı katılımcısı NADİR SHANTİRİ  (ayakta ,soldan 5.), 2. TKG üyesi DAVER KAZAZ (ayakta, sağdan 5.)  ve 19. TKG üyesi FURKAN ERGÜLER (ayakta, sağ başta,) 5 Kasım 2017 Pazar günü yapılan Prizren Esnaf Derneği'nin Genel Kurulunda Yönetim Kurulu Üyesi olarak seçildiler. 

TKG ailesi üyeleri, değerli arkadaşlarımızı kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Kosova Port Gazetesinde yayınlanan fotoğraflı habere bu linkten ulaşılmaktadır.

Kosova Haber Gazetesinde yayınlanan fotoğraflı habere ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır.

Esnaf Prizren İşadamları Derneği'nin facebook sayfasında yayınlanan genel kurul haberine ve farklı fotoğraflara bu linkten ulaşmak mümkündür.

alt

Esnaf Prizren İşadamları Derneği'nin 16 Aralık 2017 Cumartesi günü yeni  Yönetim Kurulu'nu tanıtmak ve çalışma programı hakkında bilgi sunmak amacıyla düzenlediği davet, Prizren Belediyesi Başkanı Mytaher Haskuka başta olmak üzere çok sayıda misafirin ve dernek üyeleriin katılımı ile görkemli bir şekilde gerçekleşti. 

Esnaf Prizren Derneği'nin facebook sayfasında yayınlanan  tanıtım koktereyli  haberine ve farklı fotoğraflara bu linkten ulaşmak mümkündür.

Esnaf Prizren Derneği yönetim kurulu görev bölümü toplantısına ait farklı fotoğraflara ise, bu llinkten ulaşılmaktadır. 

alt

TOBB tarafından Ankara, Bursa ve İstanbul illerinde düzenlenen 1. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na  Kosova temsilcisi olarak katılan ÖMER MACUN (soldan 2.) Prizren Esnaf İşadamları Derneği  Başkan Yardımcısı olarak görev yapmaktadır. Gıda ve temizlik ürünleri üretimi ve ticareti yapan  şirket sahibidir. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 18 Eylül-1 Ekim  2005 tarihleri arasında Ankara, Nevşehir ve Kayseri   illerinde düzenlenen 2. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcısı DAVER KAZAZ  (sağ başta) Prizren'de mobilya sektöründe üretici olarak faaliyet göstermektedir. Son yıllarda İsviçre pazarına siparişe dayalı mutfak ve ev mobilyaları  üretimi yapmaktadır. Prizren şehrinde  mobilya üretim tesisi ve satış mağazası bulunmaktadır.

alt

18. Türkçe konuşan Girişimciler Programı'na Kosova'nın Prizren şehrinden katılan NADİR SHANTİRİ (soldan 3) gıda sektöründe faaliyet gösteren kırmız et ve kuru et üretimi yapan şirket sahibidir.

TOBB tarafından Ankara, Polatlı, Gebze, Kocaeli ve İstanbul'da düzenlenen 19. Türkçe Konuşan Girişimciler  Programı katılımcısı FURKAN ERGÜLER (sağdan 3.),  A.Ü. Siyasal Bilgiler Fakültesi mezunudur. Ofis mobilyası ve okul mobilyası ticareti yapan şirket sahibidir.