alt

18. TKG programına Özbekistan'dan katılan MANSUR RAHİMOV (sağdan 2.) UzAgro Expo 2017 fuarında ortağı ve yöneticisi olduğu  şirketin pazarladığı ceviz ağacı fidanlarının tanıtımını yaptı.

Meyve ve sebze iş makineleri üreticisi firmalar  22-24 Kasım 2017 tarihleri ​​arasında  başkent Taşkent'te düzenlenen tarımsal sergi "UzAgroExpo-2017" etkinliğine katılarak tarımsal üretimde kullanılan son teknoloji makineleri sergilediler. Fuar sırasında tarım alanında faaliyet gösteren pek çok yerli ve yabancı şirket temsilcileri ile çok sayıda görüşme yapıldı.
 
alt
 
Özbekistan Tarım Expo 2017 etkinliğine ait farklı fotoğraflara 18. TKG üyesi MANSUR RAHİMOV'un (ortada)  facebook sayfasına ait  bu linkten ulaşılmaktadır.

13.Uluslararası Tarım Fuarı - "UzAgroExpo" 22-24 Kasım 2017 tarihleri ​​arasında  Central Pavilion №1'deki NEC "Uzexpocentre" de gerçekleşmiştir.

" UzAgroExpo" sergisi, Özbekistan'daki sonbahar sezonunun en büyük endüstri etkinliğidir. " UzAgroExpo" sergisinin katılımcıları, bitki ürünleri ve hayvancılık için bitki üretimi, hayvancılık, veterinerlik, işleme, nakliye ve depolama için modern tarım ekipmanlarının ve yedek parçalarının, ekipmanlarının, teknolojilerinin ve malzemelerinin üretiminde ve satımında uzmanlaşmış şirketler ve organizasyonlardır. Sergi, modern teknoloji, üretim ve ekipman çekerek Özbekistan'ın tarımının geliştirilmesi için etkili bir araçtır.

alt
 
17. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Özbekistan'dan katılan ULUGBEK  HOLMATOV (arkada, sağda)  iş ortağı MANSOOR RAHİMOV'a fuar tanıtımında destek verdi. 
 
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 1-13 Mart 2014 tarihlerinde Ankara, Bursa, Adana, Mersin ve İstanbul illerinde düzenlenen 17. TKG  programı katılımcısı ULUGBEK HOLMATOV AMBİT Uluslararası İş ve Teknoloji Derneği Başkan Yardımcısı olarak görev yapmaktadır. AMCHAM (Amerikan Chamber), Özbekistan Ticaret ve Sanayi Odası, İş ve Tarım Destek Merkezi üyesidir. 
 
UzAgroExpo-2017 Fuarı hakkında ayrıntılı bilgilere bu linkten ulaşılmaktadır.
Özbekistan Tarım Fuarı hakkında ayrıntılı bilgilere ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.
 
alt
 
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği  tarafından 30 Nisan -12 Mayıs 2015 tarihlerinder Ankara, Şanlıurfa, Gaziantep ve İstanbul illerinde düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Özbekistan'dan katılan MANSOOR RAHİMOV modern ekipman, makine ve hammadde ithalat süreçlerinde yatırım projelerinde fizibilite hazırlanması, sözleşme yapılması, finansman bulunması, lojistik, sigorta vb diğer hususlarda  danışmanlık hizmetleri sunan şirkette üst düzey yöneticidir. Uluslararası İş ve Teknoloji Derneği (UİTD), Özbekistan Ticaret ve Sanayi Odası, İş ve Tarım Destek Merkezi üyesidir.