alt

15. TKG programına Kırgızistan'dan katılan ERKİNBEK DJOROEV (solda) Türkiye Mezunları Buluşması kapsamında  25 Kasım 2017 Cuma günü Grand  Cevahir Hotel ve Kongre Merkezi salonlarında  açılan TOBB standını ziyaret ederek, başkanlığını yaptığı Egemendik Türkiye Mezunları Derneği yöneticileri ve üyelerinin selamını iletti.

TOBB tarafından Ankara,  Gaziantep, Malatya ve İstanbul'da düzenlenen 15. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na başkent Bişkek'ten katılan ERKİNBEK DJOROEV inşaat sektöründe faaliyet gösteren, spor salonları, halı saha, tenis kortları vb spor tesisleri inşaatları yapan, spor malzemeleri ve ekipmanları toptan ticareti ile uğraşan, uluslar arası sigorta şirketlerine ülke genelinde hizmet sunan şirketler grubu sahibidir. Egemendik-Türkiye Mezunları Derneği Başkanıdır.

alt

Arnavutluk'tan 10. TKG üyesi ERİNDA ZHUPANİ ( sağdan 2.) ile Kırgızistan'dan 15. TKG programı katılımcısı ERKİNBEK DJOROEV (soldan 2.) YTB  tarafından 25 Kasım 2017 Cuma günü İstanbul'da  düzenlenen "Türkiye Mezunları Buluşması"sırasında tanıştılar. 

Türkiye  Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Beypazarı ve İstanbul'da düzenlenen 10. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Arnavutluk'un başkenti Tiran'dan katılan ERİNDA ZHUPANİ Arnavutluk Türkiye Ticaret ve Sanayi Odası'nıda  koordinatör olarak görev yapmaktadır.

alt

15. TKG programı katılımcısı ERKİNBEK DJOROEV  (soldan 2.) Türkiye  Mezunları Buluşması'na Türkmenistan'dan katılan 18. TKG programı üyesi  MYRAT HYDYROV  (sağdan 2.) ile TOBB stantı ziyareti sırasında tanıştı.

18. TKG üyesi MYRAT HYDYROV  Trabzon Anadolu lisesinde ve  Ege Üniversitesi Tekstil Mühendisliği bölümü mezunudru.Su arıtma sitemlerini satışı yapan ve servis hizmeti veren şirket sahibidir. Türkmenistan Sanayiciler ve Girişimciler Birliği üyesidir.

Kırgızistan'dan 15. TKG programı katılımcısı ERKİNBEK DJOROEV 23-24 Kasım 2017 tarihlerinde Ankara'da düzenlenen "Mezun Dernekleri Eğitim Programı"nın ardından 25 Kasım 2017 Cuma günü  İstanbul'da toplanan "Türkiye Mezunları Buluşması"na  da katıldı.

Türkiye Mezunları platformunun resmi facebook sayfasında yayınlanan farklı fotoğraflara ve video görüntülerine bu linkten ulaşılmaktadır.

alt

Cumhurbaşkanlığı'nın himayelerinde Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar (YTB) Başkanlığı tarafından düzenlenen "Türkiye Yeniden: Mezun Buluşması"yla Türkiye’de çeşitli üniversitelerde lisans, yüksek lisans ve doktora düzeylerinde eğitim alarak ülkelerinde dönen mezunlar bir araya geldi.

Programa, Başbakan Binali Yıldırım, Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, büyükelçiler, kurum başkanları, milletvekilleri, STK temsilcileri ve binlerce Türkiye Mezunu katıldı.

Programda ayrıca Türk müteahhitlerine ülkesinin kapısını açarak yurt dışında ilk kez iş yapmalarına imkân sağlayan ve Türk müteahhitlik sektörünün dünyada ikinci olmasında imzası olan Türkiye Mezunu Libya Eski Başbakanı Muhammed El Manguş’un belgeseli izletildi. 

Türkiye Mezunları Buluşmasına ait ayrıntılı bilgilere bu linkten ulaşmak mümkündür.

Anadolu Ajansı'nın sitesinde yayınlanan haberin ayrıntılarına ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır.

DEİK'in web sayfasında yayınlanan Türkiye Mezunları Buluşması haberine bu linkten ulaşılmaktadır. 

Makedonya'da yayınlanan Yeni Balkan Gazetesinde yer alan görüntülü habere bu linkten ulaşılmaktadır.

Gümülcine'de yayınlanan Gündem Gazetesi'nın fotoğraflı haberine bu linkten  ulaşılmaktadır.

En Son Haber sitesinde yayınlanan görüntülü habere ulaşmak için bu linkin tıklanması gerekmektedir.