14. TKG programında heyet başkanlığı görevini üstlenen REMZİ KAPLAN (sağda) Almanya'da kurmuş olduğu döner fabriikası nedeniyle 1-3 Kasım 2017 tarihleri arasında İstanbul'da düzenlenen Türk İhracat Haftasında ödül adı.

2. İhracat Haftasında düzenlenen ödül töreninde Almanya'daki başarılı iş hayatıı nedeniyle 14. TKG heyet başkanı REMZİ KAPLAN'a  (sağdan 3.) ödül verildi.

TOBB tarafından Ankara, Afyonkarahisar, Denizli ve İstanbul'da düzenlenen 14. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı heyet başkanlığı görevini üstlenen REMZİ KAPLAN  Almanya'nın başkenti Berlin'de uzun yıllardır et sektöründe faaliyet göstermektedir. Döner üretim tesislerinin yanısıra KAPLAN adıyla et restoranı ve döner büfeleri de işletmektedir. Berlin ve Hamburg'daki döner işleme tesislerinden  Avrupa ülkelerindeki döner büfelerine ve Türk lokantalarına pişirilmeye hazır et ve tavuk döner göndermektedir. Türk-Alman İşadamları Birliği TDU kurucusu ve başkanıdır.

2. İhracat  Haftası TİM (Türkiye İhracatçılar Meclisi)  tarafından 1-3 Kasım 2017 tarihlerinde Ekonomi Bakanlığı'nın koordinasyonunda İstanbul'da düzenlendi.

Başbakan BİNALİ YILDIRIM'ın  katılımıyla İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenen Türkiye İhracat Haftası etkinliğine yaklaşık 700 yabancı firma, kurum ve kuruluş temsilcisi katılarak Türk işadamları ile ikili iş görüşmeleri yaptı.

Ekonomi Bakanlığı'nın web sayfasında yayınlanan İhracat Haftası etkinliği haberinin ayrıntılarına bu linkten ulaşılmaktadır.

Hürriyet Gazetesinde yayınlanan İhracat Haftası haberine bu linkten ulaşılmaktadır.

İhracat Haftası etkinliğine ait farklı fotoğraflara TİM'in facebook sayfasına ait bu linkten ulaşmak mümkündür.

14. TKG programı heyet başkanı REMZİ KAPLAN (solda)  kurucusu olduğu Berlin TDU -Türk Alman İşadamları Birliği'nin  başkanlık görevini yürütmektedir.

Berlin ha-ber-com internet gazetesinde yayınlanan fotoğraflı habere ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır.

Türkiye İhracat Haftası etkinliği çerçevesinde düzenlenen Avrupalı Türk Markalar Birliği Zirvesi’nde Avrupa’da marka olmanın yolları ve Avrupa’ya ihracatın yeni fırsatları masaya yatırıldı.
İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenen Türkiye İhracat Haftası etkinliğinde TDU Berlin Brandenburg Türk Alman İşverenler Birliği Başkanı REMZİ KAPLAN, "Avrupalı Türk Başarı Ödülü"ne layık görüldü.