alt

19. TKG programına Arnavutluk temsilcisi olarak katılan ERİON CEREKJA İstanbul Kongre Merkezinde düzenlenen  İhracat Haftası etkinliğinde panelist olarak yer aldı.   

alt

19. TKG programı katılımcısı ERİON CEREKJA ( sağda, ayakta) İracat  Haftası kapsamında düznelenen ikil iiş görüşmelerinde çoks ayıda firma yetkilisi ile görüşerek, arnnavutlu pazarını etkileyebilecek yararlı bağlantılar kurdu.

alt

TOBB tarafından Ankara, Polatlı, Gebze, Kocaeli ve İstanbul'da düzenlenen  19. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Arnavutluk temsilcisi olarak katılan Dr. ERİON ÇERAKJA  (sağda)  DEİK Arnavutluk Türkiye İş Konseyi Başkanı olarak görev yapmakta ve başkent Tiran'da yaşamaktadır.

alt

ERİON CEREKJA (sağda) 19. TKG programından dönem arkadaşları; Moldova'dan MİHAİL PAŞALI (solda) ve  Kazakistan'dan  DINMUKHAMMED ZİYATBEKOV  (ortada) ile programdan sonra   Türkiye İhracat Haftası etkinliğinde yeniden karşılaşmaktan ve  görüşmekten çok memnun oldu.

Dental, medikal, kozmetik sektörlerinde ticaret yapan, ecza deposu olan ve sektörle ilgili kurs, konferans vb. eğitim programları düzenleyen şirket sahibi olan Dr. EİON CEREKJA  Tiran Ticaret ve Sanayi Odası Türkiye temsilcisidir. SOS Çocuk Köyleri sivil toplum kuruluşunda başkan yardımcılığı görevini gönüllü olarak yürütmektedir.