alt

Özbekistan'dan 17. TKG Üyesi ULUGBEK  HOLMATOV (sağ başta) 1-3 Kasım 2017 tarihlerinde İstanbul'da gerçekleşen Türk İhracat Haftası programı kapsamında düzenlenen panele konuşmacı olarak katılarak, görüş ve önerilerini paylaştı.

2. İhracat  Haftası TİM (Türkiye İhracatçılar Meclisi)  tarafından 1-3 Kasım 2017 tarihlerinde Ekonomi Bakanlığı'nın koordinasyonunda İstanbul'da düzenlendi.

Başbakan BİNALİ YILDIRIM'ın  katılımıyla İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenen Türkiye İhracat Haftası etkinliğine yaklaşık 700 yabancı firma, kurum ve kuruluş temsilcisi katılarak Türk işadamları ile ikili iş görüşmeleri yaptı.

Ekonomi Bakanlığı'nın web sayfasında yayınlanan İhracat Haftası etkinliği haberinin ayrıntılarına bu linkten ulaşılmaktadır. 

Hürriyet Gazetesinde yayınlanan İhracat Haftası haberine bu linkten ulaşılmaktadır. 

İhracat Haftası etkinliğine ait farklı fotoğraflara TİM'in facebook sayfasına ait bu linkten ulaşmak mümkündür.

alt

Özbekistan'dan 17. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı üyesi ULUGBEK  HOLMATOV (sağda) İhracat haftası programında yer alan ikili iş görüşmelerinde  çok sayıda firma sahibi ile görüşerek, yararlı bağlantılar kurdu.

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 1-13 Mart 2014 tarihlerinde Ankara, Bursa, Adana, Mersin ve İstanbul illerinde düzenlenen 17. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Özbekistan'dan katılan  ULUGBEK HOLMATOV AMBİT Uluslararası İş ve Teknoloji Derneği Başkan Yardımcısı olarak görev yapmaktadır. AMCHAM (Amerikan Chamber), Özbekistan Ticaret ve Sanayi Odası, İş ve Tarım Destek Merkezi üyesidir.