alt

19. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı üyesi DINMUKHAMMED ZİYATBEKOV (sağda) 1-3 Kasım 2017 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezinde düzenlenen 2. Türkiye İhracat Haftası kapsamında gerçekleşen ikili iş görüşmelerine  Kazakistan iş adamları heyeti ile birlikte katıldı.

alt

2. İhracat  Haftası TİM (Türkiye İhracatçılar Meclisi)  tarafından 1-3 Kasım 2017 tarihlerinde Ekonomi Bakanlığı'nın koordinasyonunda İstanbul'da düzenlendi.

Başbakan BİNALİ YILDIRIM'ın  katılımıyla İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenen Türkiye İhracat Haftası etkinliğine yaklaşık 700 yabancı firma, kurum ve kuruluş temsilcisi katılarak Türk işadamları ile ikili iş görüşmeleri yaptı.

Ekonomi Bakanlığı'nın web sayfasında yayınlanan İhracat Haftası etkinliği haberinin ayrıntılarına bu linkten ulaşılmaktadır. 

Hürriyet Gazetesinde yayınlanan İhracat Haftası haberine bu linkten ulaşılmaktadır. 

İhracat Haftası etkinliğine ait farklı fotoğraflara TİM'in facebook sayfasına ait bu linkten ulaşmak mümkündür.

alt

19. TKG üyesi DINMUKHAMMED ZİYATBEKOV'un İhracat Haftası etkinliğine ait farklı fotoğraflarına arkadaşımızın facebook sayfasına ait bu linkten ulaşılmaktadır. 

TOBB  tarafından Ankara, Polatlı, Kocaeli, Gebze ve İstanbul'da düzenlenen 19. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Kazakistan'dan katılan DİNMUKHAMMED ZİYATBEKOV inşaat sektöründe faaliyet gösteren, proje danışmanlığı hizmeti sağlayan ve inşaat malzemesi ticareti yapan, ayrıca turizm sektöründe faaliyet gösteren şirket sahibidir. Özellikle iş turizmine ağırlık vermektedir. Güney Kazakistan’da gelişmiş olan tarım sanayi sektörüne  yurt dışından teknoloji transferi ve finansal yatırım gelmesi için projeler gerçekleştirmektedir. Ek olarak, Kazakistan’da iş yapmak isteyen yabancı uyruklulara hukuki destek sağlayan firmada yöneticilik yapmaktadır.