alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 19. TKG programından dönem arkadaşları; Moldova'dan MİHAİL PAŞALI (solda), Kazakistan'dan  DINMUKHAMMED ZİYATBEKOV  (ortada) ve Arnavutluk temsilcisi ERİON CEREKJA İstanbul'da  1-3 Kasım 2017 tarihlerinde gerçekleşen Türkiye İhracat Haftası etkinliğinde yeniden görüşmenin memnuniyetini paylaştı.

2. İhracat  Haftası TİM (Türkiye İhracatçılar Meclisi)  tarafından 1-3 Kasım 2017 tarihlerinde Ekonomi Bakanlığı'nın koordinasyonunda İstanbul'da düzenlendi.

Başbakan BİNALİ YILDIRIM'ın  katılımıyla İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenen Türkiye İhracat Haftası etkinliğine yaklaşık 700 yabancı firma, kurum ve kuruluş temsilcisi katılarak Türk işadamları ile ikili iş görüşmeleri yaptı.

Ekonomi Bakanlığı'nın web sayfasında yayınlanan İhracat Haftası etkinliği haberinin ayrıntılarına bu linkten ulaşılmaktadır. 

Dünya Gazetesinde yayınlanan haberin ayrıntılarına bu linkten ulaşılmaktadır.

Hürriyet Gazetesinde yayınlanan İhracat Haftası haberine bu linkten ulaşılmaktadır. 

İhracat Haftası etkinliğine ait farklı fotoğraflara TİM'in facebook sayfasına ait bu linkten ulaşmak mümkündür.

alt

19. TKG programı katılımcısı MİHAİL PAŞALI Türkiye İhracat Haftası programı kapsamında düzenenen panelde konuşma yaparak görüş ve değerlendirmeleirni paylaştı.

TOBB tarafından Ankara, Polatlı, Kocaaeli, Gebze ve İstanbul'da düzenlenen 19. TKG programına  Moldova'dan katılan MİHAİL PAŞALI  Gagauzya Özerk Bölgesinde, Çadır Lunga  kentinde yaşanmaktadır.  Moldova Ticaret Odasına bağlı olarak görev yapan ve  merkez ofisi Çadır Lunga şehrinde olan Gagavuzya Ticaret Odası Başkanıdır. Gagavuz bölgesinde bulunan Moldova Ticaret Odasının şubelerini yönetmektedir.

alt

TOBB  tarafından Ankara, Polatlı, Kocaeli, Gebze ve İstanbul'da düzenlenen 19. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Kazakistan'dan katılan DİNMUKHAMMED ZİYATBEKOV (solda) inşaat sektöründe faaliyet gösteren, proje danışmanlığı hizmeti sağlayan ve inşaat malzemesi ticareti yapan, ayrıca turizm sektöründe faaliyet gösteren şirket sahibidir. Özellikle iş turizmine ağırlık vermektedir. Güney Kazakistan’da gelişmiş olan tarım sanayi sektörüne  yurt dışından teknoloji transferi ve finansal yatırım gelmesi için projeler gerçekleştirmektedir. Ek olarak, Kazakistan’da iş yapmak isteyen yabancı uyruklulara hukuki destek sağlayan firmada yöneticilik yapmaktadır.

TOBB tarafından Ankara, Polatlı, Gebze, Kocaeli ve İstanbul'da düzenlenen  19. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Arnavutluk temsilcisi olarak katılan Dr. ERİON ÇERAKJA (sağda) DEİK Arnavutluk Türkiye İş Konseyi Başkanı olarak görev yapmakta ve başkent Tiran'da yaşamaktadır.

Dental, medikal, kozmetik sektörlerinde ticaret yapan, ecza deposu olan ve sektörle ilgili kurs, konferans vb. eğitim programları düzenleyen şirket sahibi olan Dr. EİON CEREKJA  Tiran Ticaret ve Sanayi Odası Türkiye temsilcisidir. SOS Çocuk Köyleri sivil toplum kuruluşunda başkan yardımcılığı görevini gönüllü olarak yürütmektedir.