alt

Bulgaristan'dan 19. TKG programı heyet başkanı ŞENER SABRİ (sağda) 24-27 Kasım 2017 tarihleri arasında oğlu YUSEYİN SABRİ (solda) ile birlikte ev tekstili sektörü ile ilgili pazar araştıması yapmak ve sektördeki yenilikleri yakından görmek amacıyla Paris'i ziyaret etti.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği  tarafından Ankara, Polatlı, Kıcaeli, Gebze ve İstanbul'da  düzenlenen 19. TKG programında  heyet başkanlığı görevini üstlenmiş olan ŞENER SABRİ  Bulgaristan'ın  Haskovo şehrinde yaşamaktadır.

19.TKG programında heyet başkanlığı görevini üstlenen ŞENER SABRİ'nin Paris gezisine ait farklı fotoğraflarına arkadaşımızın facebook sayfasına ait bu linki tıklayarak ulaşmak mümkündür.

alt

19. TKG programı heyet başkanı ŞENER SABRİ'nin Louvre Müzesi ziyaretine aiit fotoğraflarına ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır.

19. Türkçe Konuşan  Girişimciler Programı katılımcısı ŞENER SABRİ ev tekstili, sanayi tekstili, otel ve restoranlar için tekstil ürünleri, tekstil dokuları üretimi, ithalatı ve ihracatı yapan Global Textile Group şirketinin sahibidir. Ayrıca antrepo sahibidir ve depoculuk, antrepoculuk hizmeti vermektedir. Uluslararası ticaret yaparak başta tekstil olmak üzere çok sayıda ürün gruplarıyla yurt içinde ve yurt dışında alım satım yapmaktadır.