alt

4. TKG programına Makedonya'dan katılan ESFER ALİ  (solda) 29 Ekim 2017 günü İsviçre'nin Luzern kentinde düzenlenen İsviçre Şehir Maratonunda koştu.

Luzern maratonu her yıl Ekim ayının son Pazar günü gerçekleşmektedir. Maratonun koşulduuğu yol, Lucerne Gölü boyunca Ulaşım Müzesi'nden Horw Yarımadası çevresine, FC Lucerne'nin futbol stadyumundan,  Ulaşım Müzesi'ndeki son noktaya kadar uzanmaktadıer.

Luzern Şehir Maratonu hakkında ayrıntılı bilgilere bu linkten ulaşılmaktadır. 

alt

4. KG üyesi ESFER ALİ'nin (solda)  Luzern Şehir Maratonu koşusuna ait farklı fotoğraflarına bu linkten ulaşılmaktadır.

TOBB tarafından Ankara, Nevşehir, Kayseri ve İstanbul'da  düzenlenen  4. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Makedonya'dan katılan ESFER ALİ,  programdan sonra yahoo mail grubu kurarak, katılımcıların arasında bugüne kadar etkin bir şekilde kullanılmakta olan önemli bir iletişim köprüsü gerçekleştirmiştir.  

Üniversite öğrenimini Ankara'da yapan ESFER ALİ, halen Üsküp'te inşaat sektöründe faaliyet gösteren bir Türk şirketinde yönetici olarak görev yapmaktadır. 

alt

TOBB tarafından düzenlenen 4. TKG programı katılımcısı ESFER ALİ (solda) arkadaşları ile birlikte  Üsküp'ten karayolu ile İsviçre'ye giderken İtalya'nın kuzeyinden yola devam ederek, Venedik ille Milano'yu da ziyaret etti. 

ESFER ALİ'nin Milano gezisine ait fotoğraflara ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır. 

alt

Arkadaşları ile İsviçre'nin başkenti Bern'i ziyaret eden 4.TKG üyesi ESFER ALİ'nin (solda) gezisine ait farklı fotoğraflara arkadaşımızın facebook sayfasına ait bu linkten ulaşmak mümkündür.