alt

14. TKG programına Almanya'dan katılan HASAN HÜSEYİN IŞKIRIK  2017 yılı Kasım ayının ilk yarısında gerçekleşen Hindistan gezisi  sırasında Agra kentinde  bulunan anıt mezar Tac Mahal'i de ziyaret etti.

Almanya'dan 14. TKG üyesi HASAN HÜSEYİN IŞKIRIK rehber eşliğinde gerçekleşen Hindistan ziyaretinde neşeli bir ortamda renkli anılar biriktirdi. 

HASAN HÜSEYİN IŞKIRIK'ın Hindistan ziyaretine ait farklı fotoğraflarına arkadaşımızın facebook sayfasına ait bu linkten ulaşılmaktadır.

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Afyonkarahisar, Denizli ve İstanbul'da düzenlenen 14.  Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcısı HASAN HÜSEYİN IŞKIRIK (sağda), Almanya'nın Stuttgart  kentinde bulunan fabrikasında kalıp üretimi, plastik enjeksiyon, beyaz eşya, elektronik araba parçası ve makine parçaları üretimi ve montajı yapmaktadır. Stuttgart (IHK) Sanayi Odası üyesidir. 

alt

12. TKG programına Almanya'dan katılan MUHAMMMED ERTURAN  bir çalışma ziyareti nedeniyle Stuttgart'tan karayolu ile  6 Aralık 2017 Çarşamba günü Polonya'nın başkenti Varşova'ya gitti.

alt

TOBB tarafından düzenlenen 12. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcısı MUHAMMED ERTURAN'ın Varşova ziyaretine ait farklı fotoğtaflarına arkadaşımızın facebook sayfasına ait bu linkten ulaşmak mümkündür.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Konya, Karaman ve İstanbul'da düzenlenen 12. TKG programına katılan MUHAMMED ERTURAN şirketler için organizasyon, üretim, verimlilik ve karlılık artırma, muhasebe, ticaret ve yatırım danışmanlığı hizmetleri sunan, Almanya genelinde fuar hizmetleri ve fuar organizasyonu hizmetleri veren şirket sahibidir. ATGIAD, TD-IHK ve IHK-Stuttgart üyesidir. Stuttgart TSO Meclis Üyesi ve Avrupa Türk Genç İşadamları Derneği ATGİAD Onursal Başkanıdır.