alt

13. TKG programına  Bulgaristan'dan katılan KADRİYE ALİMANOVA (sağda) 3 Aralık 2017 Pazar günü düzenlenen  geleneksel IWC Yardım Kermesinde Türk ve Bulgar Kadınlar Dostuk Derneği adına gönüllü olarak Türkiye standında görev yaptı.

International Woman Club tarafından her yıl düzenlenen yardım kermesi  3 Aralık 2017  Pazar günü  başkent Sofya'da Inter Expo Center'da  yabancı elçiliklerin  ve kuruluşların katılımıyla 23. kez düzenlendi.

Yardım  Kermesi hakkkında ayrıntılı bilgilere bu linkten ulaşılmaktadır. 

alt

TOBB tarafından Ankara, Kayseri ve İstanbul'da düzenlenen 13. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcısı KADRİYE ALİMANOVA  (sağda) ortakları ile birlikte kurduğu Yabancı Dil Merkezinde İngilizce Türkçe ve Bulgarca dillerinde eğitim vermektedir.

Bulgaristan'daki Türk toplumunun yeni kazanımlar elde  etmesi ve mevcut  haklarının güçlendirilmesi için  yapılan tüm girişimleri destekleyen, sosyal ve kültürel faaliyetlerde  gönüllü olarak görev üstlenen değerli arkadaşımız KADRİYE ALİMANOVA'yı kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.

alt

Türk ve Bulgar Kadınları Dostluk Derneği'nin facebook  sayfasında yayınlanan kermes fotoğraflarına bu linkten  ulaşmak mümkündür.

T.C. Sofya Büyükelçiliği'nin facebook sayfasında yayınlanan kermes haberine  ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır.