alt

TOBB tarafından düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Ukrayna'dan katılan TİNA Tİ - NATALIIA TYMKOVSKA başkent Kiev'de Türk iş ortağı ile birlikte 2017 Eylülünde ANZAR adlı bir Türk lokantası açarak, Türk Mutfağını tanıtmaya başladı.

alt

TİNA Tİ'nin iş ortağı ŞAKİR DEMİRER solda) Doğu Karadeniz Bölgesinin ünlü doğal yaşam alanı Anzer Vadisi'nde doğmuş ve Türk Mutfağı şefi olmak için değişik lokantalarda deneyim kazanmıştır.   

18.TKG üyesi TİNA Tİ - NATALIIA TYMKOVSKA (sağda) programa katıldığı sırada Türkiye ve Ukrayna arasındaki faaliyetleri ve iş ilişkilerini internet ortamında tanıtan Turkey & Ukraine News  haber sitesinin yöneticisi olarak görev yapmaktaydı.

TİNA Tİ'nin yönetici olarak işlettiği Anzar Lokantası  hakkında ayrıntılı bilgilere  bu linkten ulaşılmaktadır. 

alt

Türk Mutfağı'nın Kiev'deki elçisi ANZAR'ın facebook sayfasına ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır.

TOBB tarafından düzenlenen 18. TKG  Programı katılımcısı değerli arkadaşımız TİNA Tİ - NATALIIA TYMKOVSKA'yı Türk Mutfağı'nı ve Türk kültürünü tanıtan bu önemli girişimleri nedeniyle kutluyor, başarılar ve  bereketli kazançlar diliyoruz. 

ANZAR'ın TKG facebook sayfasında yayınlanan fotoğraflarına bu linkten ulaşılmaktadır.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birllği tarafından 30 Nisan-12 Mayıs 2015 tarihleri arasında düzenlenen ve Ankara Şanlıurfa, Gaziantep ve İstanbul illerini kapsayan TOBB 18. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na 21 ülke ve 5 özerk bölgeden 46 girişimci katılmıştır.