alt

5. TKG programına Kosova'dan katılan GANİ KASTRATİ  (sağda) 27-29 Ekim 2017 tarihlerinde Arnavutluk'un Durres kentinde düzenlenen 6. UBT Uluslararası Konferansı'na katıldı.

Konferansın amacı, yenilikçi akademisyenler, lisansüstü öğrenciler, doktora adayları, genç araştırmacılar, araştırmacılar ve endüstri uzmanları arasında bilgi alışverişini kolaylaştırmak ve bilim, teknoloji, iş ve yenilik ve diğer alanındaki görüşlerini ve deneyimlerini paylaşmaktır.

15 ayrı dalda gerçekleşen konferansın konu başlıkları; Bilgisayar Bilimleri ve Haberleşme Mühendisliği, Yönetimi, İşletme ve Ekonomi, Mekatronik, Sistem Mühendisliği ve Robotik, Enerji Verimliliği Mühendisliği, Bilgi Sistemleri ve Güvenlik, Mimarlık - Mekansal Planlama, İnşaat Mühendisliği, Altyapı ve Çevre, Hukuk, Siyaset Bilimi, Gazetecilik, Medya ve İletişim, Gıda Bilimi ve Teknolojisi, Tıbbi, Kimyasal ve Farmasötik Bilimler, Entegre Tasarım, Psikoloji Bilimleri, Eğitim ve Gelişim olarak düzenlenmştir.

6. UBT Uluslararsı Konferansı hakkında ayrıntılı bilgilere ve farklı fotoğraflara ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.

alt

UBT  (University for Business and Technology) tarafından düzenlenen 6. Uluslararası Konferans sosyal bilimciler, yaşam bilim adamları, mühendisler ve uygulayıcıları Yönetimi, İşletme alanlarda Sürdürülebilir Kalkınma her alanında onların son araştırma sonuçları, fikir, gelişmeleri ve uygulamaları sunmak ve için ilk disiplinler arası bir forumdur.
 
6. UBT Konferansında  Kosova ve Arnavutluk' tan  gelen 500'den fazla profesyonel katılımcı  320 bilimsel çalışma sundu. katılımcılar billimsel çalışmalarını  Dünya'nın  ülkelerinden konferansa katılan akademisyenlere takdim ettiler. ABD, Avusturya, Almanya, Büyük Britanya, Danimarka, irlanda, italya, Hırvatistan, çekia, Norveç, Finlandiya, Bulgaristan, Polonya, Macaristan, Karadağ ve Makedonya'dan  yerel ve uluslararası araştırmacılar. ile Kosova ve Arnavutluk' tan yüksek rütbeli yetkililer de zirveye davet edildi.
 
UBT Konferansı hakkında ayrıntılı bilgilere ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır. 
 
alt
 
TOBB tarafından Ankara ve İstanbul'da  düzenlenen 5. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Kosova'nın Gilan şehrinden katılan  Dr. GANİ KASTRATİ  (sağ başta) bijuteri ve reklam şirketleri sahibidir. Hediyelik eşya üretimi ve ticareti ile uğraşmaktadır. Rozet ve nikel kaplama plaketler vb eşyalar üreten atölye sahibidir. Kosova Ticaret ve Sanayi  Odası üyesidir.
 
Türkiye Odalar  ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 5. TKG Programına Kosova'dan katılan Dr. GANİ KASTRATİ  1 Eylül 2015 tarihinden itibaren Gilan Kadri Zeka Üniversitesinde ders vermeye başlamıştır.