alt

13. TKG programına Bulgaristan'dan katılan KADRİYE ALİMANOVA (sol başta), annesi (soldan 2.), İran'dan NASTARAN POURDOWLAT (sağ başta)  ve Samsun'dan  iş kadını DUYGU AKINCI (sağdan 2.) ile   23 Kasım 2017 Perşembe  sabahı Beşiktaş sahilinde  buluştuk.

alt

Beşiktaş iskelesindeki Beltaş kafede kahvaltı buluşmasına katılan KADRİYE ALİMANOVA (sağ başta) ve NASTARAN POUIRDOWLAT (soldan 2) her yıl  gerçekleştirdikleri geleneksel İstanbul buluşmasına bir yenisini daha eklemenin mutluluğunu paylaştılar.

alt

KADRİYE ALİMANOVA (sağ başta),  annesi  (ortada)  ile birlikte gerçekleştirdiği  İstanbul ziyareti sırasında, annesini  arkadaşları ile tanıştırmaktan menun oldu.  

NASTARAN POURDOWLAT  (sol başta), geçen yıl gerçekleştirdİği Samsun ziyareti sırasında tanışarak, dostluk kurduğu medikal üreticisi Grande Labour Ltd.şti. şirketinin ortağı ve yöneticisi olan DUYGU AKINCI'yı (sağdan  2.) arkadaşları ile tanıştırmak için  İstanbul'a davet etmişti.

alt

TOBB tarafından Ankara, Kayseri ve İstanbul'da düzenlenen 13. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcısı NASTARAN POURDOWLAT (soldan 2.) başta medikal ürünler olmak üzere, ticaret sektöründe faaliyet gösteren şirket sahibidir.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından  düzenlenen 13. TKG programına katılımcısı KADRİYE ALİMANOVA  (ortada) ortakları ile birlikte kurduğu Yabancı Dil Merkezinde İngilizce Türkçe ve Bulgarca dillerinde eğitim vermektedir.

alt

İstanbul buluşması öğleden sonra,  Levent semtindeki Metrocity AVM'de gerçekleşen vedalaşma ile sona erdi.