alt

13. TKG programına Bulgaristan'dan katılan KADRİYE ALİMANOVA (solda) ile İran'dan NASTARAN POURDOWLAT (sağda) geleneksel olarak her  yıl tekrarladıkları İstanbul Buluşmalarına 21-26 Kasım 2017 haftasında  bir yenisini daha mutlulukla eklediler.

TOBB tarafından Ankara,  Kayseri ve İstanbul'da düzenlenen 13. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Bulgaristan'ın başkenti Sofya'dan katılan KADRİE OSMANOVA ALİMANOVA ve İran'ın başkenti Tahran'dan katılan NASTARAN POURDOWLAT programdan sonra her yıl  düzneli olaarak  buluşarak, arkadaşlarını korumak ve dostluklarını geliştirmek için özen göstermektedirler. 

İstanbul'dda bulundukları sırada Gayrettpe semtinde bulunan Sürmeli Otel'de konaklayan kadim dostlar, başta İstanbul Boğazı olmak üzere  tarihi ve turistik yerkleri dolaştılar ve yakınları için yeni yıl hediyesi alışverişi yaptılar.

Geleneksel İstanbul Buluşmasına ait farklı fotoğraflara ulaşmak için TKG facebook sayfasındaki albüme ait bu linkin tıklanması yeterli olacaktır. 

alt

TOBB tarafından Ankara, Kayseri ve İstanbul'da düzenlenen 13. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcısı  NASTARAN POURDOWLAT (solda),  başta medikal ürünler olmak üzere, ticaret sektöründe faaliyet gösteren şirket sahibidir.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından  düzenlenen 13. TKG programına katılımcısı KADRİYE ALİMANOVA  (ortada) ortakları ile birlikte kurduğu Yabancı Dil Merkezinde İngilizce Türkçe ve Bulgarca dillerinde eğitİm vermektedir.