alt

19. TKG programına Kırgızistan'dan katılan ULUKMAN BAPAEV (sağ başta)  7-10 Aralık 2017 tarihlerinde düzenlenen 11. Turizm ve Fuar Kongresi (Travel Turkey İzmir) fuarında Kırgız çadırı kurarak, ülke tanıtımı yaptı.

alt

TOBB 19. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcısı ULUKMAN BAPAEV (soldan 2.) USAİD İş Geliştirme Programı kapsamında desteklenen turizm projesinin İzmirlilere   tanıtımında görev üstlendi.

USAİD Kırgızistan ve Egemendiik Derneği işbirliğinde hazırlanan Kırgızistan'ın turizm kapsitesinin güçlendirilmesi  ve ülke tanıtımının gerçekleştiirlmesi projeresi kapsamında  Travel Turkey Fuarına katılarak ayrıntılı tanıtım yapan Kırgızistan ekibi fuar ortamına özel bir renk ve canlılık kattı.  

Egemendik Derneği'nin facebook sayfasında yayınlanan fuar fotoğraflarına bu linkten ulaşılmaktadır. 

Egemendik Türkiye Mezunları Derneği'nin  facebook sayfasında yayınlanan fotoğraflı habere bu linkten ulaşılmaktadır. 

USAİD Kırgızistan'ın facebook sayfaasında yayınlanan  video görüntüsüne bu linkten ulaşılmaktadır. 

Türkiye’nin turizm alanındaki en önemli buluşmalarından biri olan Travel Turkey İzmir-Turizm Fuar ve Kongresi; İZFAŞ-İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri A.Ş ve TÜRSAB Fuarcılık Hizmetleri Tic. A.Ş. ortaklığıyla 11. kez 7-10 Aralık 2017 tarihleri arasında fuarizmir’de düznelenmiştir.

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı himayesinde düzenlenen Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Kongresi, geçtiğimiz yıl 38 ülkeden 1179 katılımcı firma ve 77 ülkeden 38.587 ziyaretçi ile bir kez daha dikkatleri üzerine toplamayı başarmıştır. 

Travel Turkey İzmir Fuarı kapsamında,  bu yıl da fuara katılan firmalarla işbirliği yapmak üzere dünyanın farklı bölgelerinden Türkiye’ye turist gönderen tur operatörleri ve seyahat acentalarının karar vericileri fuara davet edilmiştir. Türk Hava Yolları’nın destekleriyle gerçekleştirilen bu özel program çerçevesinde, yurtdışından gelen özel delegasyonlar fuar alanında özel ayrılan B2B görüşme alanında stant sahibi turizmcilerimiz ile bir araya gelerek iş bağlantıları yapmakta ve ülkenin turizm gelirlerini artıran sözleşmelere imza atmaktadırlar. 

Hürriyet Gazetesinde yayınlanan Fuar haberine bu linkten ulaşılmaktadır. 

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Polatlı, Kocaeli, Gebze ve İstanbul'da  düzenlenen 19. TKG programına katılan ULUKMAN BAPAEV Kırgızistan'ın başkenti Bişkek'de yaşamaktadır.  İstanbul'da bulunan Boğziçi Üniversitesi Turizm bölümü mezunudur. Turizm alanında faaliyet gösteren şirket ortağı ve üst düzey yöneticisidir.  Egemendik Türkiye Mezunları Derneği üyesidir.