alt

18. TKG programına Batı Trakya'dan katılan ALİ CHAF ALİ (sağdan 4.) 8 Aralık 2017 Cuma günü gerçekleşen T.C. Cumhurbaşkanının Batı Trakya ziyareti sırasında ailece aynı fotoğraf karesinde buluşmanın memnuniyetini yaşadı.

Cumhurbaşkanının 7- 8 Aralık 2017 tarihlerinde gerçekleşen Yunanistan ziyaretine ait farklı fotoğraflara ulaşmak için  CB web sayfasına ait bu linkin ziyaret edilmesi önerilmektedir.

Anadolu Ajansı sitesinde yayınlanan Cumhurbaşkanının Batı Trakya ziyaretine ilişkin haberin ayrıntılarına  ulaşmak için bu linkin tıklanmsı yeterli olacaktır.

alt

18. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcısı ALİ CHAF ALİ (sağda) T.C. Dışişleri Bakanı MEVLÜT ÇAVUŞOĞLU (solda) ile aynı fotoğraf karesinde buluştu. 

18. TKG üyesi ALİ CHAF ALİ'nin Cumhurbaşkanı'nın Gümülcine ziyaretine ait izlenimlerin yeraldığı fotoğraflarına arkadaşımızın facebook sayfasına ait  bu linkten ulaşılmaktadır.

alt

ALİ  CHAF ALİ (sağda) T.C. Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreter Yardımcısı ve CB  Sözcüsü İBRAHİM KALIN (ortada)  ile tanışmaktan memnun oldu.

Gündem Gazetesinde yayınlanan fotoğraflı ziyaret haberine bu linkten ulaşılmaktadır. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Gaziantep, Şanlıurfa ve İstanbul'da düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına  Gümnülcine'den katılan ALİ CHAF ALİ   sıhhi tesisat işleri, merkezi ısıtma sistemleri yapan şirket sahibidir.  Ayrıca Türkiye’den kalorifer kazanları, şofben, kombi, radyatör ve ekipmanları ithalatı ve ticareti ile uğraşmaktadır. Arıca www.idrosop.gr adresinden internet ortamında satış yapmaktadır. Gümülcine Su, Kanalizasyon, Isıtma ve Hava Gazı Tesisatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak görev yapmaktadır. Rodop ili Esnaf ve Zanaatkarlar Odası üyesidir. Dini Etkinlikler ve Bayram Şenlikleri Kültür Derneği Başkanıdır.