alt

Bulgaristan'dan 18. TKG üyesi  EDİS EMRE Temmuz 2017'de CVK Park Bosphorus Hotel Istanbul'da düzenlenen DTİK Strateji Bütünleştirme Konferansına katılarak, görüş ve değerlendirmelerini paylaştı.  

DEİK/Dünya Türk İş Konseyi(DTİK) Strateji Projesi Bütünleştirme Konferansı  açılış resepsiyonu, Ekonomi Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Hüsnü Dilemre, AKP Milletvekili ve Göç Araştırmaları Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yeneroğlu, DEİK Başkanı Ömer Cihad Vardan, DEİK/Dünya Türk İş Konseyi Arama Konferansı Projesi Danışmanı Prof. Dr. Oğuz Babüroğlu’nun katılımları ile 5 Temmuz 2017 tarihinde İstanbul’da gerçekleştirildi.

Türkiye yurtdışında hem iş dünyası hem akademik hem sanat hem de profesyonelleri ile çok ciddi bir varlık göstermektedir. Aslında bu varlığı ve potansiyeli hem iyi yönlendirmek hem de Türkiye için daha iyi hale getirmek için DTİK Strateji Projesi Bütünleştirme Konferansı gerçekleştirilmiştir.

DTİK Strateji Çalışmasının bir ortak akıl ve katılım ile yapılmas sağlanmıştır. Çalştayda  "Türkiye'ye nasıl katkı sağlarsınız?' sorusunun yanıtı da aranmıştır. DTİK'in daha aktif ve kapsayıcı olabilmesi için, dünyadaki potansiyeli fiiliyata dönüştürmek için yeni bir proje başlatılmıştır.

DEİK web sayfasında yayınlanan fotoğraflı Strateji Konferansı haberine bu linkten ulaşmak mümkündür.

DEİK web sayfasında yayınlanan konferans basın bültenine ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır.  

alt

TOBB tarafından Ankara, Gaziantep, Şanlıurfa ve İstanbul'da düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Bulgaristan temsilcisi olarak katılan EDİS EMRE aile şirketi VES Ltd'nin genel müdürü olarak görev yapmakradır. Ayrıca,  Bulgar Türk Ticaret ve Sanayi Odası (BULTİŞAD) Başkan Vekili ve Dünya Türk İş Konseyi (DTİK) Balkanlar Komitesi Başkan Yardımcısı olarak bölgeye hizmetlerini sürdürmektedir.

alt

DTİK Strateji Bütünkleştirme başlıklı arama konferansına ait fotoğraf albümüne bu linkten ulaşılmaktadır. 

alt

 DTİK Strateji Projesi Bütünleştirme Konferansı’na katılan 18. TKG  üyesi  ve VES Ltd. Genel Müdürü EDİS EMRE (solda) Arama Konferansı'nın  çılış konuşmasını yapan DEİK Başkanı ÖMER CİHAD VARDAN  (sağda)  ile  Bulgaristan'daki  yapılanma konusunda görüştü.

3 gün süren arama konferansı kapsamında "Vizyon" konusunda çeşitli çalışma ve sunumlara yer verildi. 

Haberler Com sitesinde yayınlanan Arama Konferansı haberinin ayrıntılarına ulaşmak için  bu linki tıklayınız.