alt

13. TKG programı katılımcısı Avukat EMRE HIZLI (soldan 4.) bir dönem önce yönetim kurulu başkanlığını üstlenmiş olduğu TİAD Nurnberg Türk Alman  İşadamları Derneği'nin  5 Aralık 2017 Salı akşamı düzenlenen 25. kuruluş yıldönümü etkinliğinde konuklarla yakından ilgilendi. 

Son Yılların En Üst seviyede, En Büyük Türk- Alman Buluşmasında TİAD’ ın 25. Yılı Kutlandı. Avrupa Metropol Bölgesi Nürnberg Türk-Alman İşadamları Derneği'nin verdiği resepsiyonda dostluklar tazelendi

Dernek lokalinde düzenlenen resepsiyona, Nürnberg Başkonsolosu YAVUZ KÜL, Orta Frankonya Hükümet Başkanı Dr. Thomas Bauer, Nürnberg Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Dirk Von Vopelius , Nürnberg Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Cristian  Vogel, Prof..Dr. Elmar Forster, Prof.Dr. Klaus Wübbenhort, Bavyera Milletvekili Arif Taşdelen, Nürnberg  Belediyesi Meclis Üyesi Aynur Kır, Türk Sivil Kuruluş Başkanları, SPD, CSU ve FDP parti mensupları  olmak üzere 150 ‘yi aşkın Türk ve Alman özel davetli katıldı.

alt

TOBB tarafından Ankara, Kayseri, Nevşehir ve  İstanbul illerinde düzenlenen 13. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Almanya temsilcisi olarak katılan  EMRE HIZLI (soldan 4.) Hukuk Danışmanlığı şirketi sahibidir ve avukat olarak görev yapmaktadır.  

Haber Bayern sitesinde yayınlanan fotoğraflı habere ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır.

T.C. Nurnberg Başkonsolosluğu'nun facebook sayfasında yayınlanan TİAD resepsiyonunun farklı  fotoğraflarına  bu linkten ulaşılmaktadır. 

Hürriyet Gazetesinde yayaınlanan fotoğraflı habere bu linkten ulaşılmaktadır.

alt

Bayern Aktüel'in sitesinde yayınlanan TİAD'ın 25. yıl resepsiyonu fotoğrafarına ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.