alt

19. TKG programına Bulgaristan'dan katılan heyet başkanı ŞENER SABRİ (solda) iş arkadaşları ile birlikte her yıl olduğu gibi, Shangay Ev Tekstili Fuarını zyaret ederek, yeni bağlantılar kurdu ve yeni siparişler verdi.

Intertextile Şangay Ev Tekstili Fuarı Çin'in Şanghay kentinde 23-26 Ağustos 2017 tarihlerinde düzenlenmiştir.

Intertextile Şangay Ev Tekstili Fuarı, Asya'nın önde gelen ev tekstili etkinliğidir. Bu ticaret fuarı, Çin'de en çok beklenen ev tekstili ticareti olaylarından biridir. 

Şangay Mobilya ve Tekstil Expo, endüstri profesyonellerinin uygun yapılandırılmış ürün ekranları ve  programlar aracılığıyla kaynak yaratmaları ve tasarım ilham alması için dinamik bir platform yaratmaktadır.  Endüstri profesyonelleri, dünyanın dört bir yanından pazarlama siparişleri için bu fuara katılmakta  ve en güncel trend bilgilerini  izleme olanağı bulmaktadır. Fuar  tedarikçilere ve alıcılara ev tekstili ve aksesuarlarının etkili bir ticaret platformunu sunmaktadır. 

Fuar kapsamında bilgilendirici seminerler ve iş forumları da yapılmaktadır. Çin Ev Tekstili Fuarı, gelişmekte olan Asya'nın ev tekstili pazarının nihai hedefi olarak itibar kazanmaya devam ediyor. 

Son IIntertextile Şangay Ev Tekstili Fuarında 1.400 firma stant açarken,  42.000 profesyonel alıcı fuarı ziyaret etmiştrir.

Intertextile Şangay Ev Tekstili  Fuarı hakkında  ayrıntılı bilgilere bu linkten ulaşılmaktradır. 

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği  tarafından Ankara, Polatlı, Kıcaeli, Gebze ve İstanbul'da  düzenlenen 19. TKG programında  heyet başkanlığı görevini üstlenmiş olan ŞENER SABRİ (sağda) Bulgaristan'ın  Haskovo şehrinde yaşamaktadır.
 
Intertextile Şangay Ev Tekstili VFuarı, Messe Frankfurt , Tekstil Endüstrisi Alt Komisyonu, CCPIT ve China HomeTextile Association'ın ortaklaşa ev sahipliği yaptığı Asya'daki önde gelen ev tekstili fuarındadır. 
Intertextile Şangay Ev Tekstili'ne katılan endüstri profesyonelleri, pazarlama yönergeleri için dünyanın dört bir yanından gelen ve son trend bilgisi için güncel tuttuğu için tedarikçiler ve alıcılar için ev tekstili ve aksesuarlarının etkili bir ticaret platformu sunmaktadır.
Çin Ev Tekstili ve Aksesuarları Fuarı, gelişmekte olan Asya'nın ev tekstili pazarının nihai hedefi olarak itibar kazanmaya devam etmektedir.
 
Fuar kapsamında firmalar  yatak ürünleri, yatak çarşafları, battaniye ve yatak takımları, havlu ürün ve banyo paspas, pek ve yorgan, yastık ve bellek köpük, minder, yatak koruyucuları, bebek yatakları, halıcılık, döşemelik kumaşlar, deri ve aksesuarları, perde kumaş ve aksesuarları, pencere tarama kumaş ve perde ürünleri segmentindeki en son ürünleri sergilemektedir.
Fuarla ilgili ayrıntılı bilgilere ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır. 
alt

19. Türkçe Konuşan  Girişimciler Programı katılımcısı ŞENER SABRİ  (solda) ev tekstili, sanayi tekstili, otel ve restoranlar için tekstil ürünleri, tekstil dokuları üretimi, ithalatı ve ihracatı yapan Global Textile Group şirketinin sahibidir. Ayrıca antrepo sahibidir ve depoculuk, antrepoculuk hizmeti vermektedir. Uluslararası ticaret yaparak başta tekstil olmak üzere çok sayıda ürün gruplarıyla yurt içinde ve yurt dışında alım satım yapmaktadır.