alt

17. TKG üyesi JAHANGİR CAHANGİR SHEFIZADE 10. Hong Kong Wine & Spirits Fuarı (Uluslararası Şarap ve Alkollü İçecekler Fuarı)'na katılarak aile şirketinin ürettiği  Savalan marka şarapların tanıtımını yaptı.

alt

Hong Kong Ticaret Geliştirme Konseyi (HKTDC) tarafından düzenlenen fuar, Hong Kong Kongre ve Sergi Merkezi'nde  9-11 Kasım 2017 tarihleri arasında  düzenlendi.  Fuara 38 ülke ve bölgelerden gelen toplam 1.070 katılımcı dünyan ın farklı bölgelerinden nefis şaraplar sundu.

70 ülke ve bölgelerden gelen yaklaşık 20.000 ticaret alıcı üç gün süren 10. Wine & Spirits Fuarı'na katılarak, yeni bağlantılar kurdu ve siparişleer verdi..

25.000'den fazla biireysel ziyaretçi Cumartesi günü fuarı ziyaret ederek, şarapları tattı.

Wine & Spirits Fuarı hakkında ayrınttılı biilgilere bu linkten ulaşılmaktadır. 

Hong Kong 10. Uluslararası Şarap ve Alkollü İçecekler Fuarı hakkında ayrıntılı bilgilere ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir. 

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği  tarafından Ankara, Bursa, Adana, Mersin ve İstanbul'da düzenlenen 17. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Azerbaycan'dan katılan JAHANGIR - CAHANGİR SHEFIZADE tarımsal üretim, gıda sanayi, üzüm ve şarap üretimi sektöründe faaliyet gösteren ve SAVALAN markası ile üretim yapan Aspi Winery adlı aile şirketinde yöneticidir. Amerika-Azerbaycan Ticaret Odası üyesidir.