alt

9. TKG programına Arnavutluk'tan katılan ASTRİT KURTİ (solda)  Avrupa Turizim Derneği - ETOA  tarafından London Hilton on Park Lane otelde 4 Kasım 2017 Cumartesi akşamı düzenlenen Yıllık Gala Yemeği'ne katılarak, turizm sektörünün önde gelen firmalarının  yetkilileri ile tanıştı.

ETOA - European Tourism Association (Avrupa Turizm Derneği) tarafından düzenlenen gala yemeğine ait farklı fotoğraflara ulaşmak için ETOA'nın facebook albümüne ait olan bu linkin tıklanması yeterli olacaktır. 

ASTRİT KURTİ'nin ETOA Gala Yemeği izlenimlerini yansıtan farklı fotoğraflarına arkadaşımızın facebook sayfasına ait bu linkten ulaşmak mümkündür.

alt

ASTRİT KURTİ (sağda) 6-8 Kasım 2017 tarihlerinde ExCel sergi merkezinde düzenlenen  WTM World  Travel Market ( Dünya Seyahat Pazarı)  etkinliğinde stant kurarak, ülke ve şirket tanıtımı yaptı. 

Thames nehrinin kıyısında eski rıhtım depolarında kurulan Londra ExCeL Konferans ve Sergi Merkezi 38. kez  Dünya Syehat Pazarını konuk etti ve 3 gün boyuınca  ikili iş görüşmelerine ev sahipliği yaptı. 

World Travel Market, seyahat endüstrisi için endüstri profesyonellerini karşılamak ve iş anlaşmaları yapmak için önde gelen global bir organizasyondur. Endüstri şebekeleri, rakipsiz küresel erişim sayesinde WTM, müşterilere kaliteli kişiler, içerik ve topluluklar sağlayan kişisel ve iş olanakları yaratmaktadır.

ETOA  Avrupa Turizmciler Birlliği World Travel Market'te yer almak isteyen  üyelerine stant alanı tahsis ederek desteklemektedir.  

World Travel Market hakkında ayrıntılı bilgilere bu linkten ulaşmak mümkündür.

World Travel Market London, seyahat endüstrisi için önde gelen küresel bir organizasyondur ve katılımcılar arasında 2.8 milyar sterlinin üzerinde iş sözleşmesi üretmektedir.

Seyahat endüstrisi, üç günden fazla bir sürede 51.000 seyahat uzmanı, anahtar sanayi alıcıları, gazeteciler, dijital etkilenenler, öğrenciler ve Turizm Bakanları bulmak ve iletişim kurmak için 5.000'i aşkın varış noktası, teknolojik gelişmeler ve  kişiye özel hizmetler sergilemektedir. 

World Ttavel market etkinliği ile ilgill farklı fotoğraflara bu linkten ulaşılmaktadır. 

alt

World Travel Market etkinliğine ait farklı fotoğraflara ulaşmak için ASTRİT KURTİ arkadaşımızın facebook sayfasına ait bu linkin tıklanması önerilmektedir. 

TOBB tarafından düzenlenen 9. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Arnavutluk'tan  katılan ASTRİT KURTİ  turizm sektöründe ulaşım, konaklama hizmetleri veren "İnTour" şirketinin sahibi ve üst düzey yönetcisidir. Ayrıca Harmonia Hotels Group'un üst düzey yöneticisidir.  Arnavutluk Ticaret Odası Üyesidir.