alt

1. TKG programına Makedonya'dan katılan ONUR BUGARİÇ  aile üyeleri ile birlikte 2017 yılının Aralık ayının ilk günlerinde Malta Adası'nı ziyaret etti.

TOBB tarafından Ankara, Bursa ve İstanbul'da düzenlenen 1. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Makedonya'nın başkenti Üsküp'ten katılan ONUR BUGARİÇ, Türkiye'de eczacılık eğitiMi almıştır. Halen ilaç sekötünde faaiyet göstermektedir.

alt

1. TKG Programında heyet başkanlığı görevini üstlenen GALİP SABAHATTİN GALİP  (sol başta)  Karadağ'ın başkenti Podgorica'da T.C.  Büyükelçisi olarak görev yapan kuzeni  SERHAT GALİP'i  2017 Ekim ayının son günlerinde  ziyaret etti ve Büyükelçilik  tarafından düzenlenen Cumhuriyet Bayramı kutlama törenine katıldı.

TYG web sayfasında yayınlanan bayram kutlaması haberine bu linkten ulaşılmaktadır.

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Bursa ve İstanbul illerinde düzenlenen 1. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Batı Trakya temsilcisi olarak katılan GALİP SABAHATTİN GALİP  (ortada)  genel ticaretle uğraşmaktadır. Batı Trakya Azınlığı Kültür ve Eğitim Şirketi'nin Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapmaktadıır.