alt

İran'dan 19. TKG üyesi MORAD KHIABANI 2017 Ekim ayının ikinci yarısında gerçekleşen Avrupa seyehati sırasında Holllanda'nın Amsterdam kentini ziyaret ettiği sırada, şehrin tarihi ve turistik bölgelerini de gezdi.      

19. TKG programı katılımcısı MORAD SAR KHEİR KHİABANİ  Tebriz Ticaret, Sanayi, Madenler ve Tarım Odası heyeti ile birlikte  Çek Cumhuriyeti başkenti Prag'da gerçekleşen çalışma ziyaretinin ardından, Almanya, İsviçre  ve Hollanda'da yaşayan dostlarını da ziyaret etti.

alt

TOBB tarafından düzenlenen 19.Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na İran'ın Tebriz kentinden katılan MORAD SAR KHEİR KHİABANİ Avrupa gezisi sırasında İsviçre'nin Zürih kentini de ziyaret etti.       

alt

19. TKG üyesi MORAD SAR KHEIR KHIABANI Zürih'tte bulunduğu sırrada FİFA World Futbool Müze'sini de ziyaret etti.

MORAD KHIABANI'nin Avrupa gezisine  ait farklı fotoğraflara ulaşmak için TKG facebook sayfasında yayınlanan albümün linkinin tıklanması yeterli olacaktır. 

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Polatlı, Kocaeli, Gebze ve İstanbul'da düzenlenen 19. TKG programına Tebriz'den katılan  MORAD SAR KHEİR KHİABANİ  Alüminyum enjeksiyon, döküm, otomotiv ve traktör yedek parçaları,  dayanıklı ev aletleri üreten şirketin sahibidir.

alt

MORAD SAR KHEİR KHIABANI  Tebriz Ticaret Odası heyeti ile birllikte katıldığı Prag çalışma ziyareti sırasında kentin tarihi köğrüleerini ziyaret etme fırsatını  değerlendirdi.