alt

İran'dan 11. TKG programı heyet başkanı REZA KAMİ (sol başta) ve 19. TKG  programı katılımcısı MORAD SAR KHEİR KHIABANI (soldan 2.) Tebriz Ticaret, Sanayi, Madenler ve Tarım Odası  heyeti için 2017 Ekim ayının ikinci yarısında düzenlenen bir çalışma gezisi kapsamında Prag'ı ziyaret ederek, siyaset ve iş dünyasının üst düzey yöneticileri ile tanıştılar.

alt

11. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı heyet başkanlığı görevini üstlenen REZA KAMİ (sağdan 2.) ve 19. TKG üyesi MORAD KHIABANI Prag Ticaret ve Sanayi Odası tarafında hazırlanan çalışma ziyareti programına katılmaktan ve yeni işbirliği fırsatları araştırmaktan memnun oldular.

alt

19. TKG üyesi MORAD KHIABANI (solda) Prag Ticaret Odası yöneticilerinin Tebriz işadamları heyetine göstterdiği ilgiiden memnun oddu.

alt

TOBB tarafından Ankara, Polatlı, Kocaeli,  Gebze ve İstanbul'da düzenlenen  19. Türkçe konuşan Girimciler Programı'na İran'ın Tebriz şehrinden katılan MORAD SAR KHEİR KHİABANİ (sağda), alüminyum enjeksiyon, döküm, otomotiv ve traktör yedek parçaları,  dayanıklı ev aletleri üreten şirket sahibidir.

alt

19. TKG programına İran'ın Tebriz kentiinden katılan  MORAD KHIABANI (soldan 2.) heyet üyesi akadaşları ile birlikte Prag'ın tarihi vve turistik yerlerini gezme fırsatlarını değerlendirdi. 

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından   düznnelenen 19. TKG programı katılımcısı MORAD KHIABANI  (soldan 2.) Prag çalışma zyyaretinden sonra; Almanya, Hollanda ve İsviçre'de yaşayan akraba ve  dostlarını ziyaret etmek üzere heyet üyelerinden ayrılarak, kişisel programına devam etti.

MORAD KHIABANI'nin Avrupa ülkeleri gezisi haberi TKG web sayfasıdna yayınlanmaktadır. Söz konusu haberin ayrıntılarına  bu linki tıklayarak ulaşmak mümkündür.